Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε τις διαδικασίες μεταφοράς και εφοδιαστικής σας με σύντομο και απλό τρόπο. Είτε πρόκειται για έναρξη μεταφοράς, υλοποίηση ή διαχείριση παραγγελιών, στο Smart Logistics System από την TIMOCOM βρείτε τη σωστή εφαρμογή για την Ανάγκη και τον βαθμό ψηφιοποίησης.

Business logistics

Business Logistics είναι ο συλλογικός όρος για όλα τα logistics της εταιρείας. Αυτό αφορά όλες τις εσωτερικές και διεταιρικών πτυχές των logistics. Αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια, την εσωτερική διοικητική μέριμνα για την παραγωγή και την παράδοση και διανομή των αγαθών που παράγονται.

O όρος
Στη δοίκηση ειχειρήσεων, ο όρος ορίζεται ως «logistics», όπως τον προγραμματισμό, τη διαχείριση, την εκτέλεση και τον έλεγχο της φυσικής ροής των εμπορευμάτων και τη σχετική ροή πληροφοριών σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μιας επιχείρησης.

Εργασίες Logistics είναι το κλειδί για επιχείρηση - ανεξάρτητα από το κλάδο. Business Logistics είναι ο γενικός όρος για τις πολλές διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με τα logistics της κάθε εταιρείας. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της logistics, είναι εξειδικευμένη εκτός από την φυσική ροή των αγαθών και να λαμβάνουν αυτές και τις σχετικές εργασίες ως φορέα παροχής υπηρεσιών για τις άλλες εταιρείες, ιδίως τη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Γίνετε Insider της βιομηχανίας

Εγγραφείτε εδώ και λαμβάνετε τακτικά σχετικά άρθρα που θα διευκολύνουν την καθημερινή σας εργασία και θα διευρύνουν τους επιχειρηματικούς σας ορίζοντες.


Εγγραφή στο Newsletter

top