Όλα τα νέα με μία ματιά

Καινούργια δελτία τύπου

14.03.2019

Το TIMOCOM αυξάνεται με διψήφιους ρυθμούς: Ψηφιακές λύσεις για τον κόσμο των μεταφορών ως κινητήρια δύναμη ανάπτυξης

Erkrath, 14 Μαρτίου 2019 - Η TIMOCOM συνεχίζει να αναπτύσσεται. Πέρυσι, ο φορέας του Smart Logistics System όχι μόνο δεν είδε περισσότερη κίνηση στην ανταλλαγή φορτίων και φορτηγών. Το μεγαλύτερο άλμα έγινε από την ευρωπαϊκή εταιρεία πληροφορικής το 2018, με εφαρμογές ψηφιοποίησης της διαχείρισης εντολών μεταφοράς στα Logistics.

συνέχεια ανάγνωσης >
22.06.2017

Best Brand 2017: TimoCom κερδίζει το ΕΤΜ βραβείο

Erkrath, Γερμανία, 22.6.2017 - Οι γνώστες του εκδότη ΕΤΜ επέλεξαν: Ο ειδικός πληροφορικής TimoCom ήταν το βράδυ της 21 Ιουνίου στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων στο Ludwigsburg για την ένατη φορά ως Best Brand στην κατηγορία «Ανταλλαγές Φορτίου»! Επιπλέον, ο πάροχος της μεγαλύτερης πλατφόρμας μεταφορών της Ευρώπης έφτασε την 3η θέση στη νέα κατηγορία «Παλτφόρμες Logistics». Έτσι η TimoCom στάθηκε στο τέλος, μαζί με τις παγκόσμιες εταιρείες «Bosch» και «Daimler» στο βάθρο.

συνέχεια ανάγνωσης >
09.05.2017

TimoCom με νέα εφαρμογή TC Transport Order®

Erkrath, 9.5.2017 – Το μυστικό βγήκε TimoCom επεκτείνει τη μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών στην Ευρώπη με μια νέα εφαρμογή! Από την απελευθέρωση το καλοκαίρι επιτρέπει το TC Transport Order® τους περισσότερο από 120.000 χρήστες της TimoCom, ψηφιακές συναλλαγές στην πλατφόρμα. H TimoCom δημιουργεί με αυτό το ορόσημο θεμελιώδη προστιθέμενη αξία από την άποψη της ψηφιακής βελτιστοποίηση της διαδικασίας για τους πελάτες της.

συνέχεια ανάγνωσης >

Καινούργια Service-μηνύματα

31.03.2020

Κορονοϊός: Πώς η παραγωγή και το εμπόριο μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη χωρητικότητα χώρου φορτίου

Η διάδοση του κορονοϊού  έχει αυξημένη επίδραση στις οδικές μεταφορές στην Ευρώπη. Το βαρόμετρο μεταφοράς της εταιρείας FreightTech TIMOCOM παρουσιάζει σήμερα έντονη ανάπτυξη στις διεθνείς προσφορές φορτίων.

συνέχεια ανάγνωσης >
16.03.2020

"Η ευελιξία μας αποδεικνύεται πλέον ως ένας σημαντικός παράγοντας ασφάλειας"

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει αποδειχθεί ότι είναι μια δοκιμή αντοχής που επηρεάζει επίσης τη βιομηχανία logistics. Η TIMOCOM έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις σε πρώιμο στάδιο, οι οποίες χρησιμεύουν στην προστασία της υγείας των εργαζομένων του TIMOCOM και στην εξασφάλιση της λειτουργικότητάς. Αυτό σημαίνει ότι η TIMOCOM προσπαθεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα και τη λειτουργία τόσο της TIMOCOM όσο και του  Smart Logistics System, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής φορτίων.

συνέχεια ανάγνωσης >
12.11.2019

Αν όχι μόνο τα αγαθά, αλλά και τα κέρδη κρύβονται στην αποθήκη

Μόλις τελειώσουν τα Χριστούγεννα, η επόμενη saison βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη - για το Πάσχα. Η χρήση των αποθηκών σύντομα φτάνει τις μέγιστες τιμές και ο ελεύθερος χώρος αποθήκευσης καθίσταται ελάχιστος. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αποθηκευτικός χώρος βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Επιπλέον, η αναζήτηση κατάλληλων παρόχων μπορεί να είναι ένας τεράστιος παράγοντας χρόνου και ο χρόνος κοστίζει χρήματα. Δεν θα είχε νόημα μια εφαρμογή που απλώς φέρνει σε επαφή τους παρόχους χώρων αποθήκευσης και Logistics και δυνητικούς πελάτες; Με ένα μόνο κλικ στο ποντίκι;

συνέχεια ανάγνωσης >

Media

Για την οπτική υποστήριξη των κειμένων για τη TIMOCOM μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη TIMOCOM βιβλιοθήκη των Media. Οι εικόνες και τα έγγραφα που έχουμε για λήψη σε έξι κατηγορίες "Χαρτιά Επιχειρήσεων" (Business materials), "Φωτογραφίες" (Imagery), "Επιστολή Διαφήμισης" (Brochures), "Λογότυπο" (Logos), "Συλλογή Φωτογραφείων" (Picture gallery) και "Σύστημα / Υπηρεσίες" (System/Services). Άλλες επιλογές φιλτραρίσματος, για παράδειγμα, η γλώσσα, σας δίνει την έξυπνη λειτουργία της βιβλιοθήκης των Media μας.

Προς βιβλιοθήκη των Media μας

Υπεύθυνος τύπου

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

top

Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση. Μάθετε περισσότερα