Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε τις διαδικασίες μεταφοράς και εφοδιαστικής σας με σύντομο και απλό τρόπο. Είτε πρόκειται για έναρξη μεταφοράς, υλοποίηση ή διαχείριση παραγγελιών, στο Smart Logistics System από την TIMOCOM βρείτε τη σωστή εφαρμογή για την Ανάγκη και τον βαθμό ψηφιοποίησης.

παραγωγή

Ο όρος παραγωγής είναι η παραγωγή και η κατασκευή των υλικών αγαθώνκαι υπηρεσιών.

Η παραγωγή είναι μια επιχειρηματική διαδικασία, που διαρκή από την ανάπτυξη μέχρι το πούλημα ενός προϊόν. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια διαδικασία κατασκευής ή παραγωγής. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής και μεταποίησης είναι η τεχνική πτυχή στο πρώτο πλάνο. Υπάρχουν πρώτων υλών και υλικών παραγωγής (συντελεστές παραγωγής) που προμηθεύονται kai επεξεργάζοντε. Η εξέταση τηςδιαδικασίας παρασκευήςπεριλαμβάνει οικονομικές ερωτήσεις, όπως π.χ. τον τύπο και την ποσότητα των προϊόντων. Η παραγωγή είναι μια διαδικασία σε συνδυασμό από παράγοντες της παραγωγής και την παραγωγή σε προϊόντα.

Γίνετε Insider της βιομηχανίας

Εγγραφείτε εδώ και λαμβάνετε τακτικά σχετικά άρθρα που θα διευκολύνουν την καθημερινή σας εργασία και θα διευρύνουν τους επιχειρηματικούς σας ορίζοντες.


Εγγραφή στο Newsletter

top