22.04.2017

Απρίλης φέρνει ιστορικό ρεκόρ προσφορών στην TimoCom

Πάνω από 750.000 προσφορές φορτίου και φορτηγών στην πλατφόρμα μεταφοράς

(1)

Erkrath, 24/04/2017 -  Μια σαφής ένδειξη της οικονομίας σε φάση ανάκαμψης την περασμένη Τετάρτη, 19 Απριλίου με ιστορικό ρεκόρ των 766.620 διεθνών προσφορών φορτίου και φορτηγών στην πλατφόρμα μεταφοράς TimoCom. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια σε μία μόνο ημέρα. Στην πλατφόρμα μεταφοράς TimoCom ορίζονται καθημερινά φορτία και φορτηγά από άνω των 110,00 χρήστες σε όλη την Ευρώπη. Η κατάσταση του εφοδιασμού στην μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπη, αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά των οδικών μεταφορών

 

Προβλεπόμενη οικονομική ανάκαμψη σαφώς αντιληπτή

 Σύμφωνα με ένα άρθρο  του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (engl.  World Trade Organization, WTO)  είναι ακόμα να αυξηθεί κατά 2,4 τοις εκατό στο τρέχον έτος, ο όγκος συναλλαγών αγαθών. H θετική εξέλιξη μπορούσε ήδη να φανή τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Πάσχα. Όπως αποδεικνύεται στις 19 Απριλίου, το TimoCom βαρόμετρο μεταφοράς στην Ευρώπη, έδειχνε αναλογία χώρου φορτίου-προς-φορτίο 87:13.  Με 766.620 προσφορές, έτσι περισσότερο από επτά εντολές φορτώσεις έρχονταν σε ένα ελεύθερο φορτηγό. Έτσι, υπήρχε ένα υψηλό πλεόνασμα προσφοράς μεταφοράς φορτίου προς σε ελεύθερα φορτηγά.

 

Μεγάλη κίνηση το Πάσχα στον τομέα των οδικών μεταφορών της πλατφόρμας

O Gunnar Gburek, TimoCom Company Spokesman, παραθέτει δύο σημαντικοί παράγοντες για την τρέχουσα άνω του μέσου όρου ζήτηση για πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα στον τομέα των οδικών μεταφορών: «Οι διακοπές του Πάσχα και το Πάσχα είναι οι λόγοι μια σαφή αύξηση της κατανάλωσης. Ένας παράγοντας που συμβάλλει εδώ είναι η συνολική ήπιες καιρικές συνθήκες που έφερε περισσότερους ανθρώπους και αγαθά στους δρόμους. Μεγάλες διακυμάνσεις της αγοράς θα δούμε όλο και πιο συχνά στο μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι για τους πελάτες και τους αναδόχους στον κλάδο των μεταφορών και logistics να δικτυωθούν ψηφιακά, εξασφαλίζοντας έτσι τη μείωση της πολυπλοκότητας. Η πλατφόρμα TimoCom είναι ένα ιδανικό μέσο για να αντιδράσετε με ευελιξία αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες της αγοράς."

 

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top