10.08.2012

Η TimoCom παρουσιάζει μια εντελώς καινούρια πλευρά

Ο πάροχος υπηρεσιών ανταλλαγής φορτίων επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (IAA Nutzfahrzeuge)

(1)

Ντύσσελντορφ / Ανόβερο, Γερμανία, 2012-08-10. Εκ φύσεως οι εκθέσεις αποτελούν τον παράδεισο των καινοτομιών και νεωτεριστικών προϊόντων. Το ίδιο ισχύει και για τη φετινή Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων "IAA Nutzfahrzeuge 2012", η οποία θα λάβει χώρα από 2012-09-20 έως τις 2012-09-27 στο Ανόβερο/Γερμανία. Η παγκοσμίως κορυφαία στον τομέα κινητικότητας, μεταφορών και διοικητικής μέριμνας έκθεση είναι, λοιπόν, ακριβώς ο σωστός χώρος για την TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Διότι σε αυτήν την έκθεση η εταιρία θα παρουσιάσει δημοσίως ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία της.

Καιρός για κάτι καινούριο
Ως ηγετικός πάροχος υπηρεσιών στον τομέα ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών στην Ευρώπη, του TC Truck&Cargo®, καθώς και της πανευρωπαϊκής υπηρεσίας προκήρυξης μεταφορών TC eBid®, η TimoCom δεν χρειάζεται να κρύβεται με την πλέον καινοτόμα ιδέα. "Θα παρουσιάσουμε στον κλάδο μεταφορών και διοικητικής μέριμνας κάτι, με το οποίο θα είμαστε πρωτοπόροι εξ αρχής στην πανευρωπαϊκή αγορά", ανακοινώνει ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος της TimoCom, Marcel Frings. "Φυσικά πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης IAA 2012 δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τί ακριβώς έχουμε σχεδιάσει. Μόνο το εξής: Ο κλάδος το χρειάζεται και θα το έχει χάρη στην TimoCom!"

Το μυστικό θα αποκαλυφθεί στην επίσημη συνέντευξη τύπου της TimoCom που θα προηγηθεί της Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (IAA Nutzfahrzeuge). Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2012-09-19, στις 10:30, στην Αίθουσα 17 του Συνεδριακού Κέντρου Ανόβερου (Convention Center Hanover). Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να έχουν προσωπική άποψη περί της καινοτομίας της TimoCom στον κλάδο μεταφορών και διοικητικής μέριμνας. Στο Περίπτερο C 19 στην Αίθουσα 13 θα μπορούν όλοι να δοκιμάσουν το καινότομο προϊόν, αλλά και τα ήδη εδραιωμένα προγράμματα, το TC eBid® και το TC Truck&Cargo®. Για το σκοπό αυτό θα διατίθενται αρκετές θέσεις Η/Υ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν live τα προγράμματα με όλες τις πρόσθετες λειτουργίες υπό την καθοδήγηση των συμβούλων πελατών. Σαν έξτρα, όλοι οι νέοι πελάτες θα μπορούν επιτόπου να εγγραφούν δωρεάν για τέσσερεις εβδομάδες δοκιμαστικής χρήσης.

Οι Πρεσβευτές Μεταφορών επί τόπου
Δεν αποτελεί πλέον μυστικό ότι η TimoCom λάνσαρε την εκστρατεία εικόνας Οι Πρεσβευτές Μεταφορών. Με το σύνθημα "Για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα" επιδιώκεται, στα πλαίσια της εκστρατείας, περισσότερη κατανόηση στις οδικές συγκοινωνίες, προαγωγή της νεανικής απασχόλησης στον κλάδο, ενώ επισημαίνεται και η αναγκαιότητα των φορτηγών-οχημάτων. Και οι Πρεσβευτές Μεταφορών βρίσκονται στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (IAA Nutzfahrzeuge) στο Ανόβερο. Έχουν δικό τους σημείο παρουσίασης στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο, στο Περίπτερο P32. Εδώ μπορείτε να ρίξετε και μία ακόμη ματιά στο πλέον σχεδόν μυθικό TimoTruck. Αυτό το Custom Made Freightliner-Truck (επί παραγγελία φορτηγό-όχημα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων) αποτελεί το εντυπωσιακό στοιχείο της αναρτημένης πινακίδας της εκστρατείας και συνοδεύει από την αρχή τους Πρεσβευτές Μεταφορών.

Όσοι δεν έχουν χρόνο για μία επίσκεψη στην έκθεση, μπορούν να επισκεφθούν απλά τις σελίδες www.timocom.com και www.transportbotschafter.de. Εκεί θα βρουν περισσότερες πληροφορίες ως προς τα εκθεσιακά θέματα που αφορούν την TimoCom και τους Πρεσβευτές Μεταφορών.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top