08.09.2016

Η TimoCom ενσωματώνει τον 200ο τηλεματικό πάροχο

Η λύση εντοπισμού της πλατφόρμας μεταφορών αναπτύσσεται διαρκώς

(2)

Erkrath/Γερμανία, 08.09.2016 – Τρία χρόνια μετά την επέκταση του προγραμματισμού διαδρομών και του υπολογισμού των εξόδων μετακίνησης στην εφαρμογή εντοπισμού, η TimoCom εγκρίνει, με Webbase, τον 200ο πάροχο τηλεματικών συστημάτων. Έτσι, λοιπόν, ο πάροχος υπηρεσιών ΤΠ έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο να προσφέρει σε όλους τους Ευρωπαίους πελάτες μία δυνατότητα κλήσης της κατάστασης των οχημάτων τους εντός της πλατφόρμας μεταφορών και μεταβίβασης των υπολογισμένων πληροφοριών γρήγορα και εύκολα στον ανάδοχο.

Συνεχής διεύρυνση της λειτουργίας εντοπισμού
Ένας μεγάλος αριθμός των πελατών της TimoCom χρησιμοποιεί την εφαρμογή εντοπισμού ήδη, για να παρέχει στον εντολέα διαφάνεια ως προς τον τόπο παραμονής του φορτηγού και των φορτωμένων εμπορευμάτων. Χάρη σε αυτή την επιλογή, δε χρειάζονται τηλεφωνικές ενημερώσεις σχετικά με την τρέχουσα θέση του οχήματος.

Ακριβώς όπως και η υπηρεσία TimoCom Tracking, ολόκληρη η προσφορά της μεγαλύτερης πανευρωπαϊκώς πλατφόρμας μεταφορών πρόκειται να διευρύνεται διαρκώς τα επόμενα χρόνια.
„Η υπηρεσία Tracking, μαζί με τον εταιρικό κατάλογο και την υπηρεσία Messenger, αποτελεί μία δυνατότητα περαιτέρω δικτύωσης εντός της πλατφόρμας μεταφορών και διαμόρφωσης της αλυσίδας logistics με μεγαλύτερη διαφάνεια“, δήλωσε ο Company Spokesman της TimoCom, Marcel Frings. „Την εποχή της Industrie 4.0, θεωρούμε σημαντικότατη την προώθηση της ψηφιοποίησης και δρομολόγησης έργων με μέλλον προς όφελος των πελατών μας. Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι, παραδείγματος χάριν, η διάθεση στους πελάτες μας των τηλεματικών δεδομένων από διάφορα συστήματα στην προτιμώμενη εφαρμογή τους.“

Ο πάροχος υπηρεσιών ΤΠ έχει ήδη δημιουργήσει με επιτυχία τη βάση για αυτό, με την ευρεία παλέτα εφαρμογών του και μία μόνιμα εξελισσόμενη επιλογή ενσωματωμένων τηλεματικών παρόχων.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top