17.12.2013

Η TimoCom δημοσιεύει εκτεταμένη ενημέρωση για την εφαρμογή του βαρόμετρου αγοράς μεταφορών

Η ευρωπαϊκή αγορά μεταφορών στο χέρι

(1)

Ντίσελντορφ/Γερμανία, 17.12.2013 – Ήδη εδώ και λίγο καιρό μπορεί κανείς να προμηθευθεί το βαρόμετρο αγοράς μεταφορών της TimoCom ως εφαρμογή για το Smartphone. Υπάρχει πλέον στην αγορά μία εκτενής ενημέρωση με πολυάριθμες νέες λειτουργίες. Και όχι μόνο αυτό – η εφαρμογή του βαρόμετρου αγοράς μεταφορών της TimoCom διατίθεται άμεσα εντελώς δωρεάν!

Μόλις η εφαρμογή εκκινήσει αμέσως φαίνεται ότι εδώ κάτι έχει γίνει. Ένα σχετικό παράδειγμα αποτελούν οι συνδυασμοί χωρών, για τους οποίους απεικονίζεται η τρέχουσα σχέση προσφορών φορτίων προς φορτηγών. Οι δυνατότητες επιλογής σε αυτό το σημείο έχουν διευρυνθεί. Έτσι είναι πλέον εφικτή η απεικόνιση όλων των δρομολογίων από και προς μεμονωμένες χώρες. Στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε απλά η δυνατότητα απεικόνισης του δρομολογίου από μία χώρα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Τάση μεταφορών ενσωματωμένη
Εντελώς νέα είναι η λειτουργία εμφάνισης ιστορικών δεδομένων. Στην ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του βαρόμετρου αγοράς μεταφορών της TimoCom οι ποσοστιαίες τιμές φορτίων των τελευταίων τριών ετών απεικονίζονται ως γράφημα. Έτσι οι κάτοχοι της εφαρμογής μπορούν κατά τις διαπραγματεύσεις τιμών να εξετάζουν επί τόπου όχι μόνο τις τρέχουσες εξελίξεις για μία εκτίμηση της κατάστασης της αγοράς, αλλά και να συμβουλεύονται μακροπρόθεσμες τάσεις.
Με την εφαρμογή του βαρόμετρου αγοράς μεταφορών της TimoCom οι χρήστες είναι πολύ καλά εφοδιασμένοι. Διότι δεν υπάρχουν μόνο στατιστικές και γραφήματα δεδομένων. Χάρη στην ενσωματωμένη περιοχή νέων, οι χρήστες της εφαρμογής μαθαίνουν με λόγια και εικόνες τα σημαντικά του κλάδου - ανεξαρτήτως του πού βρίσκονται και όποτε το επιθυμούν.

Ενήμεροι πάντα για την κατάσταση της αγοράς
Η εφαρμογή του βαρόμετρου αγοράς μεταφορών δημιουργείται με βάση τα εκτενή δεδομένα της αγοράς, τα οποία η TimoCom ως κορυφαία υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών στην Ευρώπη διαθέτει κάθε δευτερόλεπτο. Καθημερινά αξιολογούνται για το βαρόμετρο αγοράς μεταφορών μέχρι και 450.000 προσφορές ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών από περισσότερους από 100.000 χρήστες και μεταβιβάζονται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο στο Smartphone. Έτσι αυτή η μικρή εφαρμογή αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για τον υπολογισμό των τιμών της αγοράς και οι χρήστες της μπορούν να αντιδρούν άμεσα στην προσφορά και ζήτηση των παρεχόμενων φορτίων και φορτηγών.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top