21.03.2012

Η BMEnet ανανεώνει το σήμα ποιότητας του TCeBid® "Εμπορία φορτίων"

Νέα διάκριση για την TimoCom

(1)

Ντύσσελντορφ, 2012-03-21.
Για δεύτερη φορά η υπηρεσία για προκηρύξεις μεταφορών TCeBid® της TimoCom Soft- und Hardware GmbH βραβεύθηκε με το σήμα ποιότητας "Εμπορία φορτίων". Το διαδικτυακό πρόγραμμα κατάφερε να διατηρήσει την καλή αξιολόγηση της ειδικής επιτροπής της BMEnet GmbH, μιας θυγατρικής της Γερμανικής Ένωσης Διαχείρισης Αποθεμάτων, Αγορών και Διοικητικής Μέριμνας (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. - ΒΜΕ) από την εισαγωγή το 2009 έως σήμερα.


Στα 58 χρόνια ύπαρξης της η BME έχει εδραιωθεί στη Γερμανία ως επαγγελματική ένωση στον τομέα αγορών και διοικητικής μέριμνας. Σημαντικός στόχος του φορέα δικτύωσης είναι η προώθηση της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ αγοράς και επιστήμης, τόσο για τον τομέα προμηθειών όσο και για αυτόν της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον η Ένωση προωθεί την κατάρτιση των μελών της ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό η BMEnet GmbH απονέμει σήματα ποιότητας για λογισμικά στον τομέα ηλεκτρονικών προμηθειών - από διαχείριση καταλόγων μέχρι και ηλεκτρονικές αναθέσεις. Ένα τέτοιο σήμα κατάφερε να αποκτήσει και η TimoCom τέλος του 2009 για την εισαγωγή στην αγορά του TCeBid® . Τώρα η πλατφόρμα αναθέσεων κατάφερε και πάλι να ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο της BME.


Εύκολη κατανόηση, μεγάλη διαφάνεια στην αγορά


"Αυτό που μας αρέσει είναι η γρήγορη κατανόηση της υπηρεσίας προκήρυξης μεταφορών της TimoCom. Χάρη στην υψηλή τυποποίηση και το εύκολο περιβάλλον χρήστη εξοικονομούνται λειτουργικά έξοδα. Το ευρύ σύνολο παρόχων μεταφορικών υπηρεσιών αυξάνει επίσης τη διαφάνεια στην αγορά" δηλώνει ο Andreas Richter, υπεύθυνος πιστοποίησης της BMEnet GmbH. Ήδη η εφαρμογή χρησιμοποιείται επιτυχώς από 2000 επιχειρήσεις και πλέον - από τα πιο βαριά ονόματα μέχρι τους μικροεπιχειρηματίες. Έτσι μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί περισσότερες από 10.000 προκηρύξεις μεταφορών μέσω TCeBid®. Το σήμα ποιότητας "Εμπορία φορτίων" είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την TimoCom, καθώς οι πελάτες προτιμούν πιστοποιημένα προϊόντα. Παράλληλα με αυτήν τη διάκριση η εταιρία μπορεί να αποδείξει αξιόπιστα την ποιότητα του λογισμικού. Ο Marcel Frings, Επικεφαλής Εκπρόσωπος της TimoCom, αναφέρει σχετικά: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που με την υπηρεσία προκήρυξης μεταφορών μας για την Ευρώπη καταφέραμε να πείσουμε εκ νέου την BME, αποδεικνύοντας έτσι στους πελάτες μας την "ελεγμένη ποιότητα".

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top