15.07.2016

Η λειτουργία διαγωνισμών της TimoCom συνεχίζει να φέρει τη σφραγίδα ποιότητας BME

Οι μακρόχρονες αναθέσεις μεταφορών είναι εξαιρετικές

(2)

Erkrath/Γερμανία, 15.07.2016 – Η online λειτουργία διαγωνισμών της TimoCom διακρίθηκε εκ νέου στις 24.06.2016 με τη σφραγίδα ποιότητας „Εμπορία φορτίων“ από τη BMEnet GmbH (Γερμανική Ένωση Διαχείρισης Αποθεμάτων, Αγορών και Διοικητικής Μέριμνας). Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η διαδικτυακή λειτουργία διαγωνισμών πέρασε τον έλεγχο ποιότητας της Ένωσης με επιτυχία. Η TimoCom Soft- und Hardware GmbH αποτελεί, έτσι, μία πιστοποιημένη επιχείρηση στον κλάδο "Λογισμικό και Πλατφόρμα" αντικατοπτρίζοντας την ποιότητα της πλατφόρμας μεταφορών.

Τακτικοί διαγωνισμοί φορτίων και υπεραξία
Εντός της πλατφόρμας μεταφορών της TimoCom, οι επιχειρήσεις φόρτωσης και οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν μακροχρόνιες εντολές φορτίων σε παρόχους υπηρεσιών μεταφορών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Παράλληλα, έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο logistics με πάνω από 36.000 πιστοποιημένες εταιρείες. Χάρη στις τακτικές μεταφορικές συναλλαγές, οι πελάτες της TimoCom έχουν την ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές δυνατότητες, μεγαλύτερη ασφάλεια στον προγραμματισμό και άριστη εκμετάλλευση του στόλου φορτηγών. Επίσης, η λειτουργία διαγωνισμών χρησιμεύει ως βοηθητικό εργαλείο στον υπολογισμό των τιμών της αγοράς και στις αναλύσεις. Οι σταθερές εντολές προσφέρουν ακόμη περισσότερη αποδοτικότητα στις εμπορικές μεταφορές σας. 

 

Σφραγίδα ποιότητας BMEnet ως ένδειξη ελεγμένων προτύπων ποιότητας
Η BMEnet GmbH δίνει σφραγίδα ποιότητας, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ποιότητας με επιτυχία, για ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και πλατφορμών για τη βελτιστοποίηση της αγοράς και των logistics. O έλεγχος ποιότητας διενεργείται στη βάση τυποποιημένων καταλόγων με καθολικά κριτήρια. Με επιτυχημένη πιστοποίηση, το σήμα ποιότητας δάς δίνει διαφάνεια στην αγορά και εμπιστοσύνη σε ότι αφορά την επιλογή του κατασκευαστή λογισμικών.

Οι χρήστες είναι σίγουροι ότι αποκτούν λογισμικό με ελεγμένα πρότυπα ποιότητας. Αντίθετα, οι βραβευμένοι πάροχοι μπορούν να αποδείξουν στους πελάτες τους την ποιότητα των προϊόντων τους.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top