30.03.2017

Ετήσιος ισολογισμός της TimoCom: Οι προσδοκίες για το 2016 ξεπεράστηκαν

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπης καταγράφει τον υψηλότερο ετήσιο κύκλο εργασιών από την ίδρυσή της

(1)

Erkrath/Γερμανία, 30.03.2017 – Το τελευταίο οικονομικό έτος, το 2016, η TimoCom κατάφερε να ενισχύσει τη θέση της στον τομέα των πλατφορμών μεταφορών της Ευρώπης. Έτσι, τον τελευταίο χρόνο διευθετήθηκαν 68,3 εκατομμύρια προσφορές σε αποθηκευτικούς χώρους και φορτία από περισσότερους από 110.000 χρήστες. Αυτό καθιστά, επιπλέον, την TimoCom στην πλατφόρμα μεταφορών με το μεγαλύτερο όγκο προσφορών στην Ευρώπη. Επίσης, η εισαγωγή της τελευταίας καινοτομίας, της λειτουργίας upload / download για έγγραφα, έχει καταγραφεί ως μεγάλη επιτυχία. Εδώ, έχουν ήδη δημοσιευτεί μόνο από το Σεπτέμβριο έως το τέλος του έτους περισσότερα από 16.000 έγγραφα από τους χρήστες.


Καθολική άνοδος
Για τους πάνω από 400 ειδικούς ΤΠ με έδρα το Erkrath της Γερμανίας και γραφεία στην Πολωνία, Ουγγαρία και Τσεχία, το έτος 2016 ήταν το πιο επιτυχημένο στην ιστορία της επιχείρησης από την ίδρυσή της το 1997.  Έτσι, η μικρομεσαία αυτή επιχείρηση κατάφερε να επιτύχει ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 62,2 εκατ. ευρώ και, έτσι, ένα πλεόνασμα ύψους 5,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με το περασμένο έτος. Παράληλα ευχαριστούμε για 7.300 καινούργιους πελάτες που έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την TimoCom. Ο συνολικός αριθμός πελατών είναι πάνω από 36.000 με περισσότερους από 110.000 χρήστες που εργάζονται με την πλατφόρμα μεταφοράς. Οι χρήστες αυτοί ρύθμισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους περισσότερες από 68,3 εκατ. προσφορές σε αποθηκευτικούς χώρους και φορτία στην πλατφόρμα μεταφορών. Στην περαιτέρω επιτυχία της επιχείρησης συνέβαλαν, επίσης, η επί οκτώ συνεχόμενες φορές κατάκτηση του βραβείου „Καλύτερη Μάρκα“ από τον εκδοτικό οίκο ETM, καθώς και η τέταρτη και αντιστοίχως δεύτερη απόκτηση της σφραγίδας ποιότητας „Εμπορία φορτίων“ και „Μεταφορικές αγορές“ από την BMEnet GmbH (Γερμανική Ομοσπονδιακή Ένωση Διαχείρισης Αποθεμάτων, Προμηθειών και Διοικητικής Μέριμνας) για την πλατφόρμα μεταφορών της TimoCom.

Οι χρήστες ετοιμάζονται για την ψηφιακή αλλαγή
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτέλεσε το κορυφαίο θέμα του περασμένου έτους. Αποτελεί ουσιαστικό μέρος για το μέλλον του κλάδου μεταφορών και logistics και, συνεπώς, για το μέλλον της πλατφόρμας μεταφορών. Η στοχευμένη στο χρήστη προσέγγιση, λοιπόν, σήμαινε να διευκολυνθεί ο δρόμος για την τρέχουσα ψηφιοποίηση. Έτσι, η TimoCom, το Σεπτέμβριο 2016, διεύρυνε τον εταιρικό της κατάλογο με περισσότερες από 36.000 επιχειρήσεις σε 44 ευρωπαϊκές χώρες με τη λειτουργία upload / download για έγγραφα. Οι πελάτες μπορούν εδώ να καταστήσουν διαθέσιμα προς λήψη σε άλλες συνδεδεμένες επιχειρήσεις τα έγγραφα με τη συχνότερη ζήτηση, «ανεβάζοντάς» τα άπαξ στο προφίλ τους. Έως τώρα, έχουν ήδη «ανέβει» μέχρι το τέλος του έτους περισσότερα από 16.000 έγγραφα. Πέραν αυτών, και η υπηρεσία Messenger της TimoCom με περισσότερα από 5 εκατ. απεσταλμένα μεμονωμένα μηνύματα μπορεί, επίσης, να συνυπολογιστεί στην περαιτέρω επιτυχία. Σε θέματα βελτιστοποίησης των διαδικασιών, χάρη στις διεπαφές, ήταν εφικτή η δικτύωση περισσότερων από 200 τηλεματικών παρόχων με την πλατφόρμα μεταφορών. Έτσι, κοινοί πελάτες έχουν την άνεση να μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση των οχημάτων τους σε ένα μόνο χάρτη, στην υπηρεσία TimoCom Tracking. Αυτό σημαίνει ότι μία ανταλλαγή μεταξύ προγραμμάτων διαφόρων κατασκευαστών είναι περιττή.

Καινοτόμες προοπτικές για το 2017
Μετά από ένα επιτυχημένο 2016, ο πάροχος υπηρεσιών ΤΠ έχει διαθέσιμες για το 2017 και άλλες καινοτομίες με μέλλον για τους πελάτες του: «Μέσα του έτους συμπληρώνουμε, παραδείγματος χάριν, την πλατφόρμα μεταφορών μας με μία απίστευτα σημαντική εφαρμογή που βελτιστοποιεί τις διαδικασίες για τους πελάτες μας. Την εφαρμογή αυτή θα την παρουσιάσουμε για πρώτη φορά αποκλειστικά στη Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών “transport logistic 2017“‚ στο Μόναχο», αναφέρει ο Company Spokesman, Gunnar Gburek.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top