13.10.2016

Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων IAA 2016

Η πλατφόρμα μεταφορών της TimoCom σε εξέλιξη

(2)

Erkrath/Γερμανία, 13.10.2016 – Ο πάροχος υπηρεσιών ΤΠ, TimoCom, ήταν παρών στην 66η διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων IAA του Ανοβέρου ως εκθέτης. Στην παγκοσμίως κορυφαία έκθεση μεταφορών, Logistics και κινητικότητας κατέστη σύντομα σαφές ότι η μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπης είναι έτοιμη για το ψηφιακό μέλλον διοικητικής μέριμνας. 

Το φετινό highlight της TimoCom
Το σύνθημα της έκθεσης IAA 2016 ήταν „Οι ιδέες είναι η κινητήριος δύναμή μας“. Αυτή την κεντρική ιδέα συνέλαβε η TimoCom και παρουσίασε αποκλειστικά την καινοτομία, η οποία ήδη εκ των προτέρων συζητιόταν, εντός της μεγαλύτερης πλατφόρμας μεταφορών της Ευρώπης: Την ενσωματωμένη στον εταιρικό κατάλογο λειτουργία upload / download για έγγραφα που έχουν συχνή ζήτηση, χάρη στην οποία τα φαξ και τα email ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Με τη λειτουργία "Έγγραφα" η TimoCom θέτει ένα θεμέλιο λίθο, καθώς η παγκόσμια τάση της ψηφιοποίησης ήταν ένα από τα φετινά μεγάλα θέματα της έκθεσης.

Η μεταφορά και η διοικητική μέριμνα δεν έχουν όρια
Εκτός του μεγάλου ενδιαφέροντος επισκεπτών, περ. 250.000 επισκέπτες, υπήρξε φέτος και κάτι ακόμη αξιοσημείωτο: Η έκθεση IAA ήταν πιο διεθνής από ποτέ. Από τους 215.000 επισκέπτες του κλάδου, το ένα τρίτο ήταν ξένοι - προς μεγάλη χαρά της πολύγλωσσης εκθεσιακής ομάδας της TimoCom, η οποία συζήτησε με όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου σε οικεία ατμόσφαιρα. Ο Marcel Frings, Company Spokesman, εξηγεί: "Για εμάς, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών στην Ευρώπη, είναι βασικό να δημιουργούμε νέες επαφές στην εκάστοτε μητρική γλώσσα με τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας της TimoCom, καθώς και να στηρίζουμε ενεργά τους πελάτες μας στο δρόμο για το Logistik 4.0".

Η πλατφόρμα μεταφορών της TimoCom προσφέρει υπεραξία σε όλους τους μετέχοντες στις μεταφορές. Γι' αυτό πείστηκαν στο Ανόβερο διαμεταφορικές εταιρείες, μεταφορείς, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορικές επιχειρήσεις στο εκθεσιακό περίπτερο της TimoCom, στο φετινό highlight του κλάδου.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top