Έχουμε τους συνεργάτες σας

Η Logistics ευδοκιμεί στη δικτύωση με τους κατάλληλους επιχειρηματικούς εταίρους. Γι 'αυτό θα βρείτε ένα ουδέτερο δίκτυο logistics με το σύστημα TIMOCOM, στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εντολές σας άριστα. Η ψηφιακή παράδοση εγγράφων (όπως άδεια της ΕΕ, έναρξη επιχείρησης, ασφαλιστικά έγγραφα κ.λπ.) απλοποιεί τη διαδικασία, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των φαξ.

Παροχή εγγράφων

Με πάνω από 55.000 ελεγμένες εταιρείες από όλη την Ευρώπη, θα βρείτε τους επιχειρηματικούς συνεργάτες που αναζητάτε. Με τη λειτουργία Up και Download μπορείτε να δώσετε όλα τα συχνά ζητούμενα έγγραφα της εταιρείας σας, στο προφίλ της εταιρείας σας, ή να προβάλετε και να κατεβάσετε έγγραφα άλλων χρηστών.

 

 

Company-profiles-Easily-find-business-partners (1)
en-smart-logistics-system-company-profiles-smart-profile-header

Δημιουργία προφίλ

Επωφεληθείτε από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω ενός σημαντικού εταιρικού προφίλ και προσελκύστε πιθανούς συνεργάτες. Θα σας δοθεί μια βαθιά ματιά στο τομέα μεταφορών και logistics της Ευρώπης μέσω των προφίλ άλλων χρηστών, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δυνατότητες.Επισημάνετε τα επιτεύγματα

Όσο περισσότερες υπηρεσίες προσφέρετε, τόσο πιο ελκυστικώς είστε σε πιθανούς συνεργάτες. Εδώ μπορείτε να παραθέσετε λεπτομερώς όλα τα στοιχεία μεταφοράς και, συνεπώς, να παρέχετε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητές σας. Όλα τα μεταφορτωμένα αρχεία είναι κρυπτογραφημένα με ασφάλεια, ώστε να μην μπορεί να γίνει κακή χρήση.

en-smart-logistics-system-company-profiles-services (1)
en-agora-company-profiles-countries

Εμφάνιση δρομολογίων

Τα συνηθισμένα δρομολόγια σας εισάγονται στην κατηγορία "Δρομολόγιο χώρας" και εμφανίζονται με σαφήνεια. Οι δυνητικοί συνεργάτες θα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας εδώ. Βολικό και γρήγορο.


Δικτυωθείτε επιτυχώς με άλλες εταιρείες.

Ως επιχείρηση ή γραφείο μεταφορών, παρουσιάζετε την επιχείρησή σας και μπορούν να σας εντοπίσουν καινούριοι ελκυστικοί εταιρικοί συνεργάτες.

Ως μεταφορική εταιρεία του κλάδου παραγωγής και εμπορίου, παίρνετε μία συγκεκριμένη ιδέα για ότι αφορά τον κλάδο τον μεταφορών και logistics επεκτείνοντας στο άψε σβήσε τον κύκλο προμηθευτών σας.

Τι λένε οι πελάτες μας για την εφαρμογή Προφίλ Επιχειρήσεων

testimonials-becan-trans

"Είμαστε μία διάφανη επιχείρηση και αυτό φαίνεται σε όλους. Γι' αυτό και ανεβάζουμε τα έγγραφά μας. Αυτό δημιουργεί προ παντός εμπιστοσύνη στους νέους συνεργάτες.“

Bojan Bečan
Διευθύνων Σύμβουλος
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

testimonials-daw-trans-szarowski

„Ανεβάζοντας τα έγγραφά μου, αποφασίζω εάν θα είναι ορατά σε άλλους χρήστες ή μόνο σε εμένα. Έτσι, διατηρώ πάντα τον έλεγχο.“

Waldi Szarowski
Διευθυντής Logistics
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

testimonials-locargo-gyozo

"Με τη νέα λειτουργία upload / download, έχουμε αποθηκεύσει όλα τα έγγραφά μας στο εταιρικό μας προφίλ σε ένα κεντρικό σημείο. Έτσι, έχουμε πάντα εικόνα των πιο πρόσφατων αρχείων".


Reisinger Győző
Διευθύνων Σύμβουλος
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

testimonials-logistika-miller

«Η λειτουργία upload και download για έγγραφα της TIMOCOM εξοικονομεί χρόνο και δουλιά, γιατί έχουμε όλα τα έγγραφα που χρειαζόμαστε από τους επιχειρηματικούς εταίρους μας, στη διάθεσή σας. Αντιστρόφως, φυσικά, επίσης. "


Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

testimonials-v-s-t-sintic

„Χάρη στο άπαξ ανέβασμα συχνά χρειαζούμενων εγγράφων εξοικονομώ απίστευτο χρόνο.“


Valentina Šintić
Γραμματέας του διευθυντή
V.S.T. d.o.o. TIMOCOM ID: 2026

Χρησιμοποιήστε προφίλ εταιρειών στην Αγορά.

Δοκιμάστε τώρα δωρεάν

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε:

top