skip navigation

Η ολοκληρωμένη διαδικασία στο Smart Logistics System

Διαχειρίζεστε τις εντολές σας απευθείας με τους συνεργάτες σας στο σύστημα TIMOCOM. Χάρη στην ψηφιακή διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε γρήγορα και να εξοικονομήσετε επιπλέον χρόνο κατά την απόκτηση δεδομένων. Δεδομένου ότι όλες οι εντολές μεταφράζονται αυτόματα στην αντίστοιχη γλώσσα, δεν υπάρχουν εμπόδια γλώσσας και καμία απώλεια χρόνου εδώ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η σαφής παρουσίαση σε σύγκριση με άλλα κανάλια επικοινωνίας, όπως το e-mail.

Με την TIMOCOM βασίζεστε επίσης στον το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο ασφάλειας δεδομένων. Τα δεδομένα παραμένουν πάντοτε εντός του πελάτη ή προστατεύονται από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Όλοι οι διακομιστές βρίσκονται στη Γερμανία, επομένως ισχύει ο ισχυρός νόμος Γερμανικής Προστασίας Δεδομένων. Όλα τα δεδομένα δεν εγκαταλείπουν τη χώρα.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση αιτήματα μεταφοράς; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

+49 211 88 26 88 26

Τα πλεονεκτήματα σας:

Βελτιστοποιήστε την επικοινωνία σας μέσω πλήρως ψηφιακής επεξεργασίας εντολών

Αποκτήστε ασφάλεια μέσω νομικά δεσμευτικών συμβατικών εγγράφων

Ξεπεράστε τα εμπόδια γλώσσας στέλνοντας αυτόματα την εντολή μεταφοράς στη γλώσσα του συνεργάτη σας

Εξατομικεύστε τις εντολές μεταφοράς σας με το λογότυπο της εταιρείας σας, στα έγγραφα που σχετίζονται με τη εντολή μεταφορά

Επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση χρόνου δημιουργώντας πρότυπα για επαναλαμβανόμενες εντολές μεταφοράς

Λάβετε μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις από τα προσωπικά σας στατιστικά στοιχεία

Ψηφιακή επεξεργασία εντολών

Και οι δύο επιχειρηματικοί συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις εντολές μεταφοράς σαφώς και να έχουν πάντα την ακριβή επισκόπηση της κατάστασής τους - ψηφιακά σε μια κεντρική τοποθεσία.

Εκχώρηση και διαχείριση εντολών μεταφοράς φορτηγών στο Smart Logistics System

Επιταχύνετε τις διαδικασίεςs

Γρήγορη συλλογή δεδομένων καθιστά δυνατή μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Οι λόγοι: στενή ενσωμάτωση με τη Ανταλλαγή φορτίων και Aιτήματα Mεταφοράς. Τα χαρακτηριστικά των αντιγράφων και προτύπων και έξυπνες αυτόματες συμπλήρωσεις διασφαλίζουν επίσης ότι μπορείτε να καταγράψετε γρήγορα όλα τα δεδομένα από τις εντολές μεταφοράς.

Γρήγορη πρόσβαση και καταγραφή δεδομένων για εντολές μεταφοράς

Απλοποιήστε την αξιολόγηση

Αναλύστε τις επιχειρηματικές σχέσεις και τους αριθμούς σας μέσω των λειτουργιών αναφοράς,οι οποίες είναι προσαρμόσιμεςσε εσάς προσωπικά . Από αυτό μπορείτε να αντλήσετε τα βασικά στοιχεία για τις μελλοντικές δουλειές.

Αξιολογήστε τις επιχειρηματικές σχέσεις και τις εντολές μεταφοράς απευθείας στο σύστημα

Ελέγξτε την επεξεργασία μεταφοράς

Χάρη στις λειτουργίες μας, ο Παρακολούθηση αποστολών πολύ εύκολα. Και οι δύο επιχειρηματικοί εταίροι έχουν πάντα μια επισκόπηση του στάτους των εντολών μεταφοράς τους και μπορούν έτσι να μειώσουν την περεταίρω επικοινωνία.

Διατηρήστε μια εικόνα της επεξεργασίας των εντολών μεταφοράς με ενσωματωμένη παρακολούθηση Tracking

Τι λένε οι πελάτες μας σχετικά με την εφαρμογή Εντολές Μεταφοράς

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Με το σύστημα TIMOCOM, εξοικονομούμε το 60% του χρόνου κατά την ανάθεση της σύμβασης. Χρησιμοποιώντας τη φόρμα, μπορούμε να εισαγάγουμε και να στείλουμε όλα τα δεδομένα. Δεν περιμένουμε E-Mail με επιστολές ή ασφαλιστικές επιβεβαιώσεις, αλλά τα κάνουμε όλα online."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Success Story & Video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

"Είμαστε πολύ πιο γρήγορα στην επεξεργασία και τη δημιουργία εντολής φόρτωσης. Και ποιο είναι το απόλυτο πλεονέκτημα για εμάς, ότι με το σύστημα TIMOCOM έχουμε μια θέση αποθήκευσης για όλες τις εντολές φόρτωσης μας και έτσι αποθηκεύουμε όλα τα δεδομένα για τον έλεγχο σε μια κεντρική τοποθεσία."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Success Story & Video >

Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας με ψηφιακές εντολές μεταφορών!

Ως εντολέας εκχωρείτε εντολές μεταφοράς ψηφιακά στο σύστημα TIMOCOM στον συνεργάτη σας.

Ως ανάδοχος παραγγελίας, μπορείτε να αντιδράσετε στις εντολές μεταφοράς απευθείας στην πλατφόρμα TIMOCOM, αποδέχοντας ή απορρίπτοντας ψηφιακά.

Hosted in Germany – Ασφάλεια δεδομένων από την TIMOCOM

Χειριζόμαστε με μεγάλη ευαισθησία τα δεδομένα σας! Γι’ αυτό και η TimoCom φέρει τη σφραγίδα ποιότητας „Hosted in Germany“. Τα δεδομένα των χρηστών μας διατηρούνται στη Γερμανία και, συνεπώς, υπόκεινται στο γερμανικό δίκαιο - και προ παντός στο γερμανικό δίκαιο περί προστασίας δεδομένων, ένα εκ των αυστηρότερων στην Ευρώπη.

Χρησιμοποιήστε Εντολές Μεταφοράς στο Smart Logistics System.

Δοκιμάστε τώρα δωρεάν

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε:

+49 211 88 26 88 26

top