Η ολοκληρωμένη διαδικασία στην Αγορά

Διαχειρίζεστε τις εντολές σας απευθείας με τους συνεργάτες σας στο σύστημα TIMOCOM. Χάρη στην ψηφιακή διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε γρήγορα και να εξοικονομήσετε επιπλέον χρόνο κατά την απόκτηση δεδομένων. Δεδομένου ότι όλες οι εντολές μεταφράζονται αυτόματα στην αντίστοιχη γλώσσα, δεν υπάρχουν εμπόδια γλώσσας και καμία απώλεια χρόνου εδώ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η σαφής παρουσίαση σε σύγκριση με άλλα κανάλια επικοινωνίας, όπως το e-mail.

Με την TIMOCOM βασίζεστε επίσης στον το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο ασφάλειας δεδομένων. Τα δεδομένα παραμένουν πάντοτε εντός του πελάτη ή προστατεύονται από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Όλοι οι διακομιστές βρίσκονται στη Γερμανία, επομένως ισχύει ο ισχυρός νόμος Γερμανικής Προστασίας Δεδομένων. Όλα τα δεδομένα δεν εγκαταλείπουν τη χώρα.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση αιτήματα μεταφοράς; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Τα πλεονεκτήματα σας:

  • Βελτιστοποιήστε την επικοινωνία σας μέσω πλήρως ψηφιακής επεξεργασίας εντολών
  • Αποκτήστε ασφάλεια μέσω νομικά δεσμευτικών συμβατικών εγγράφων
  • Ξεπεράστε τα εμπόδια γλώσσας στέλνοντας αυτόματα την εντολή μεταφοράς στη γλώσσα του συνεργάτη σας
  • Εξατομικεύστε τις εντολές μεταφοράς σας με το λογότυπο της εταιρείας σας, στα έγγραφα που σχετίζονται με τη εντολή μεταφορά
  • Επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση χρόνου δημιουργώντας πρότυπα για επαναλαμβανόμενες εντολές μεταφοράς
  • Λάβετε μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις από τα προσωπικά σας στατιστικά στοιχεία
  • Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας χρησιμοποιώντας το Interface Εντολή Μεταφοράς στο Transportmanagementsystem σας


Ψηφιακή επεξεργασία εντολών

Και οι δύο επιχειρηματικοί συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις εντολές μεταφοράς σαφώς και να έχουν πάντα την ακριβή επισκόπηση της κατάστασής τους - ψηφιακά σε μια κεντρική τοποθεσία.

TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-01
TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Quick-data-collection-02

Επιταχύνετε τις διαδικασίεςs

Γρήγορη συλλογή δεδομένων καθιστά δυνατή μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Οι λόγοι: στενή ενσωμάτωση με τη Ανταλλαγή φορτίων και Aιτήματα Mεταφοράς. Τα χαρακτηριστικά των αντιγράφων και προτύπων και έξυπνες αυτόματες συμπλήρωσεις διασφαλίζουν επίσης ότι μπορείτε να καταγράψετε γρήγορα όλα τα δεδομένα από τις εντολές μεταφοράς.

Απλοποιήστε την αξιολόγηση

Αναλύστε τις επιχειρηματικές σχέσεις και τους αριθμούς σας μέσω των λειτουργιών αναφοράς,οι οποίες είναι προσαρμόσιμεςσε εσάς προσωπικά . Από αυτό μπορείτε να αντλήσετε τα βασικά στοιχεία για τις μελλοντικές δουλειές.

TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Prepare-evaluations-and-analyses-smartly-03 (2)
TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Shipment-tracking-04

Ελέγξτε την επεξεργασία μεταφοράς

Χάρη στις λειτουργίες μας, ο Παρακολούθηση αποστολών πολύ εύκολα. Και οι δύο επιχειρηματικοί εταίροι έχουν πάντα μια επισκόπηση του στάτους των εντολών μεταφοράς τους και μπορούν έτσι να μειώσουν την περεταίρω επικοινωνία.Τι λένε οι πελάτες μας σχετικά με την εφαρμογή Εντολές Μεταφοράς

references-video-teaser-dittrich

"Με το σύστημα TIMOCOM, εξοικονομούμε το 60% του χρόνου κατά την ανάθεση της σύμβασης. Χρησιμοποιώντας τη φόρμα, μπορούμε να εισαγάγουμε και να στείλουμε όλα τα δεδομένα. Δεν περιμένουμε E-Mail με επιστολές ή ασφαλιστικές επιβεβαιώσεις, αλλά τα κάνουμε όλα online."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

references-video-teaser-wemas

"Είμαστε πολύ πιο γρήγορα στην επεξεργασία και τη δημιουργία εντολής φόρτωσης. Και ποιο είναι το απόλυτο πλεονέκτημα για εμάς, ότι με το σύστημα TIMOCOM έχουμε μια θέση αποθήκευσης για όλες τις εντολές φόρτωσης μας και έτσι αποθηκεύουμε όλα τα δεδομένα για τον έλεγχο σε μια κεντρική τοποθεσία."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας με ψηφιακές εντολές μεταφορών!

Ως εντολέας εκχωρείτε εντολές μεταφοράς ψηφιακά στο σύστημα TIMOCOM στον συνεργάτη σας.

Ως ανάδοχος παραγγελίας, μπορείτε να αντιδράσετε στις εντολές μεταφοράς απευθείας στην πλατφόρμα TIMOCOM, αποδέχοντας ή απορρίπτοντας ψηφιακά.

Χρησιμοποιήστε Εντολές Μεταφοράς στην Αγορά.

Δοκιμάστε τώρα δωρεάν

Έχετε ερωτήσεις; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε:

top