skip navigation

Προστασία με σύστημα

Το σύνθημά μας είναι «Καλή είναι η εμπιστοσύνη, αλλά ο έλεγχος είναι καλύτερος!» - και πάμε ένα βήμα παραπέρα: Ελέγχουμε όχι μόνο νέους και υπάρχοντες πελάτες, αλλά προσφέρουμε παράλληλα και πολλές άλλες υπηρεσίες ασφαλείας.

Login: Η πρόσβαση στο σύστημα Smart Logistics System

Μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την ασφάλεια στον υπολογιστή παραμένει ακόμα η δυνατότητα αποκρυπτογράφησης του ονόματος χρήστη/του κωδικού πρόσβασης. Για τον λόγο αυτό, εμείς από την TIMOCOM δεν δίνουμε κωδικούς πρόσβασης προς ταυτοποίηση. Ως πελάτης της TIMOCOM, κατεβάζετε την προσωπική σας πρόσβαση ασφαλείας και συγκεκριμένα το κλειδί ασφαλείας που ονομάζεται Login. Έτσι, μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση μέσω του υπολογιστή σας, έχετε μια άνετη, εγκεκριμένη πρόσβαση στο σύστημα Smart Logistics System.

Ακόμα κι αν έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής του κινητού στην πλατφόρμα της TIMOCOM, θέτουμε τα ίδια πρότυπα ασφαλείας. Έτσι, το Login χρησιμεύει στην εφαρμογή του βαρόμετρου μεταφορών μαζί με ένα προσωπικό PIN ως πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό σας στην TIMOCOM.

Τα πλεονεκτήματα σας:
 • Απόκτηση ενός προσωπικού κλειδιού ασφαλείας για λήψη: Login
 • Άνετη πρόσβαση στο σύστημα
 • Ενεργοποίηση μόνο για εξουσιοδοτημένους χρήστες
 • Συνδυασμός ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης χωρίς δυνατότητα εντοπισμού!

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού μας: Η τεχνική ασφάλεια

Το δίκτυο ασφαλείας της TIMOCOM περιλαμβάνει, επίσης, συνεπείς επενδύσεις στην πιο σύγχρονη τεχνολογία IBM και Oracle. Ως πελάτης της TIMOCOM σας προσφέρουμε μια πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας κατηγορίας έξτρα, που επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή εργασία.

Με την TIMOCOM δεν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις: Δύο γεωγραφικά χωριστά και ανεξάρτητα υπολογιστικά κέντρα με το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας φροντίζουν να μπορείτε να εργάζεστε όλο το εικοσιτετράωρο. Διότι οι σέρβερ μας είναι εύκολα προσβάσιμοι ακόμη και σε περιπτώσεις καταστροφής, χάρη σε ολοκληρωμένα συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, έτσι ώστε το σύστημα Smart Logistics System της TIMOCOM να μπορεί πάντα να λειτουργεί με τη συνηθισμένη ποιότητα.

Η TIMOCOM προσφέρει ως ειδικός ΤΠ:
 • Σφραγίδα-ISO/IEC 27001 Πιστοποιημένα υπολογιστικά κέντρα με εξοικονόμηση ενέργειας
 • Ασφαλής μεταφορά δεδομένων με κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL
 • 24/7 Παρακολούθηση και Λειτουργία με ιδίο τμήμα ΤΠ
 • Πολλαπλώς πλεονάζουσα σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Ισχυρό Firewall και πολλαπλά συστήματα προστασίας από ιούς
 • Όλα τα δεδομένα είναι „Hosted in Germany“
Hosted in Germany - Ασφάλεια δεδομένων από την TIMOCOM
"Χειριζόμαστε με μεγάλη ευαισθησία τα δεδομένα σας! Γι’ αυτό και η TIMOCOM φέρει τη σφραγίδα ποιότητας „Hosted in Germany“. Τα δεδομένα των χρηστών μας διατηρούνται στη Γερμανία και, συνεπώς, υπόκεινται στο γερμανικό δίκαιο - και προ παντός στο γερμανικό δίκαιο περί προστασίας δεδομένων, ένα εκ των αυστηρότερων στην Ευρώπη."

Marco Haack, Director IT Infrastructure & Services.

Ρυθμίζεται αυστηρά: Η πρόσβαση στο σύστημα TIMOCOM

Διάφανες, καθαρές, αποδοτικές - έτσι είναι οι δουλειές με την TIMOCOM. Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας, οι εταιρείες που θέλουν να εργαστούν με το σύστημα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Με τον τρόπο αυτό, περισσότεροι από 135.000 χρήστες της TIMOCOM βρίσκονται ήδη σε καλά χέρια ως προς την ασφάλεια. Αυτή η αυστηρή διαδικασία άδειας είχε ως αποτέλεσμα να θεωρείται άποψη ποιότητας το να είναι κανείς πελάτης της TIMOCOM.

Ασφάλεια στην αγορά άμεσης παράδοσης και συμβάσεων
 • Πρόσβαση στην πλατφόρμα συνήθως μόνο μετά από 6 μήνες ύπαρξη της εταιρείας
 • Εξέταση των σημαντικών επαγγελματικών εγγράφων πριν από τη σύναψη της σύμβασης
 • Έλεγχος κάθε νέου πελάτη
 • Συνεχής έλεγχος πελατών ακόμη και μετά τη σύναψη της σύμβασης

Από κοινού για τα δικαιώματά σας

Η μη έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών είναι συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο. Για αυτήν την περίπτωση υπάρχει το τμήμα διεθνών εισπράξεων της TIMOCOM. Δρα γρήγορα και απλά διασαφηνίζοντας εάν θα πρέπει να υπολογίζετε ακόμη σε αυτά τα λεφτά. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της TIMOCOM είναι ότι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες γίνεται από συνεργάτες στη μητρική τους γλώσσα.

Το τμήμα εισπράξεων μας έχει παράλληλα ένα ακόμη όφελος: Προσπαθούν κυρίως σοβαρές επιχειρήσεις να γίνουν μέλη του δικτύου της TIMOCOM.

Μάθετε περισσότερα >

Με προκαταρκτικό έλεγχο ώστε να είστε σίγουροι

Οι πελάτες μας θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά το σύστημα της TIMOCOM, αποτελεσματικά και με ασφάλεια - αυτή είναι η δουλειά μας. Δεδομένου ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται απευθείας μεταξύ των επιχειρηματικών εταίρων, τίθεται ως θέμα φυσικά και η εμπορική υποχρέωση επιμέλειας του καθενός.

Γραφική αναπαράσταση του TIMOCOM Identify
Έλεγχος της ταυτότητας του επιχειρηματικού εταίρου:
 • Ζητήστε τη σχετική προσφορά από το σύστημα TIMOCOM σε μορφή λίστας του δυνητικού επιχειρηματικού εταίρου. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε άμεσα εάν και ο ίδιος έχει πρόσβαση στο σύστημα Smart Logistics System.
 • Κοιτάξτε το εταιρικό προφίλ μετά την εισαγωγή του δυνητικού σας επιχειρηματικού εταίρου. Με τη βοήθεια της λειτουργίας εγγράφων, θα πρέπει να έχει ανεβάσει πολλές φορές έγγραφα που του έχουν ζητηθεί, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση.
 • Συγκρίνετε τα δεδομένα μεταξύ των στοιχείων στα έγγραφα που είναι ανεβασμένα και αυτών που είναι αποθηκευμένα στο εταιρικό προφίλ.
 • Συγκρίνετε τα στοιχεία του υπεύθυνου επικοινωνίας, για παράδειγμα εάν το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου και η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αποθηκευμένα στο εταιρικό προφίλ και είναι ίδια.

Εάν, μετά τον έλεγχο, υπάρχουν αιτιολογημένες αμφιβολίες ως προς τα στοιχεία του επιχειρηματικού εταίρου, η υπηρεσία TIMOCOM Identify θα σας βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δυνητικού εταίρου.

Τί χρειάζεστε για την ανάθεση ταυτοποίησης:
 • Εκτύπωση της προσφοράς του επιχειρηματικού εταίρου από το σύστημα TIMOCOM
 • Αντίγραφο των εγγράφων που υπάρχουν στο εταιρικό προφίλ ή των εγγράφων της εταιρείας που έχετε λάβει από τον επιχειρηματικό εταίρο
 • Πλήρως συμπληρωμένο έντυπο ανάθεσης με στοιχεία για τις αιτίες των ενδοιασμών σας
Στείλτε τα πλήρη έγγραφα μέσω e-mail ή με φαξ στην TIMOCOM:

+49 211 88 26 32 00

info.gr@timocom.com

Λήψη εντύπου ανάθεσης (PDF, 792 kB)

Η ομάδα της υπηρεσίας TIMOCOM Identify διαθέτει το πολύ 5 εργάσιμες ώρες για έναν λεπτομερή δωρεάν έλεγχο. Η απάντηση έρχεται εγγράφως, σε εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08:00 έως 17:00.

Τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για καθαρές επιχειρηματικές δουλειές

Με το εκλεπτυσμένο πολυμεταβλητό δίκτυο ασφαλείας η TIMOCOM καταφέρνει ήδη να λειτουργούν όλα ρολόι στην επιχείρησή σας. Όμως και εσείς μπορείτε να βοηθήσετε με απλά μέσα και μέτρα, ώστε να ενισχυθεί η ασφάλειά σας σημαντικά. Εδώ σας δίνουμε κάποια χρήσιμα εργαλεία.

H λίστα ελέγχων των καινούργιων επιχειρηματικών εταίρων σας.

H λίστα ελέγχων των καινούργιων επιχειρηματικών εταίρων σας.

Οι σημαντικότεροι κανόνες εκ των προτέρων για καθαρές δουλειές

Η TIMOCOM ελέγχει πάντα τους καινούριους πελάτες της, πριν καν αποκτήσουν πρόσβαση στο πρώτο σύστημα Smart Logistics System της Ευρώπης. Έτσι, αναλαμβάνουμε ένα μεγάλο μέρος των προεργασιών για σας. Όμως και εσείς μπορείτε καθημερινά να κάνετε κάτι για την ασφάλειά σας.

Αρκεί να ακολουθήσετε μόλις μερικά βήματα, με τα οποία μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τους κινδύνους για «βρώμικες» δουλειές ήδη πριν από τη σύναψη της σύμβασης. Γι’ αυτό και η TIMOCOM έχει συντάξει έναν κατάλογο με τις πιο σημαντικές εργασίες ελέγχου των νέων επιχειρηματικών εταίρων. Περισσότερες συμβουλές για να αποφύγετε την κλοπή του φορτίου είναι επίσης διαθέσιμες στο ακόλουθο κείμενο πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας από την TIMOCOM και τη SCHUNCK.

H λίστα ελέγχων των καινούργιων επιχειρηματικών εταίρων σας.
Ο έλεγχος ασφαλείας για να αποφύγετε την κλοπή φορτίου

Ο έλεγχος ασφαλείας για να αποφύγετε την κλοπή φορτίου

Με αυτή τη λίστα ελέγχων μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας από τις απάτες

Τα «μαύρα πρόβατα» στον κλάδο μεταφορών δεν αποτελούν έκπληξη. Το νέο είναι ότι οι απατεώνες βρίσκουν πάντα καινούργιες μεθόδους. Γι’ αυτό και γίνεται ολοένα και πιο σημαντική η λήψη αποτελεσματικών μέτρων προς αποφυγή της απάτης και της κλοπής.

Από κοινού η TIMOCOM GmbH και η OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG δημιούργησαν μια εκτεταμένη λίστα ελέγχων για επιχειρήσεις, η οποία βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της ταυτότητας των επιχειρηματικών εταίρων ήδη πριν από τη σύναψη οποιασδήποτε σύμβασης. Συμβουλεύουμε τους αντίστοιχους αρμόδιους συνεργάτες να κατεβάσουν τον προς συμπλήρωση έλεγχο ασφαλείας και να ελέγξουν την αξιοπιστία της εταιρείας μεταφοράς με βάση τα ερωτήματα.

Λίστα ελέγχων προς αποφυγή κλοπής φορτίου
top