16.03.2020

"Η ευελιξία μας αποδεικνύεται πλέον ως ένας σημαντικός παράγοντας ασφάλειας"

Η TIMOCOM εξασφαλίζει απεριόριστες επιχειρηματικές δραστηριότητες ακόμη και στην παρούσα κατάσταση

(1)

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει αποδειχθεί ότι είναι μια δοκιμή αντοχής που επηρεάζει επίσης τη βιομηχανία logistics. Η TIMOCOM έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις σε πρώιμο στάδιο, οι οποίες χρησιμεύουν στην προστασία της υγείας των εργαζομένων του TIMOCOM και στην εξασφάλιση της λειτουργικότητάς. Αυτό σημαίνει ότι η TIMOCOM προσπαθεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα και τη λειτουργία τόσο της TIMOCOM όσο και της Αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής φορτίων.

"Ειδικά η ευελιξία μας αποδεικνύεται πλέον σημαντικός παράγοντας ασφάλειας για εμάς, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας", δήλωσε ο Tim Thiermann, Διευθύνων Σύμβουλος της TIMOCOM. "Όλοι οι υπάλληλοί μας μπορούν να εργαστούν στο σπίτι τους ανά πάσα στιγμή, διασφαλίζοντας έτσι τη λειτουργικότητα της TIMOCOM και της Αγοράς συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής φορτίων".

"Κάθε κρίση είναι επίσης μια ευκαιρία", προσθέτει ο Thiermann. "Η σημερινή κατάσταση μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για τις μελλοντικές προκλήσεις, ανεξάρτητα από το αν αφορούν τα Logistics ή ή ακόμη και όλους μας ως κοινότητα. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, εμείς σαν TIMOCOM, είμαστε αξιόπιστοι στο πλευρό των πελατών και των συνεργατών μας σε όλη την Ευρώπη".

 

Η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί όχι μόνο κατάλληλα μέτρα για τη απομόνωση του ιού, αλλά και ευελιξία στην καθημερινή εργασία. "Ειδικά η ευελιξία μας αποδεικνύεται πλέον σημαντικός παράγοντας ασφάλειας για εμάς, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας", δήλωσε ο Tim Thiermann, Διευθύνων Σύμβουλος της TIMOCOM. "Όλοι οι υπάλληλοί μας μπορούν να εργαστούν στο σπίτι τους ανά πάσα στιγμή, διασφαλίζοντας έτσι τη λειτουργικότητα του TIMOCOM και της Αγοράς".

 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι υπάλληλοι της TIMOCOM έχουν ήδη συνηθήσει να εργάζονται στο σπίτι τους σε όλα τα επίπεδα. Επειδή η ευκαιρία να εργαστούν στο σπίτι τους υπήρχε από την 1η Ιανουαρίου 2018 και είναι επομένως μια καθημερινή συνήθεια εργασίας που ασκείται στη TIMOCOM. Ο Frank Winter προσθέτει: "Αν χρειαστεί, έχουμε την επιλογή να αφήσουμε όλους τους εργαζόμενους να εργαστούν στο σπίτι τους χωρίς να περιορίσουν τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες".

 

"Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη μετέπειτα φροντίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εφαρμόσαμε εκτεταμένα μέτρα σε ανώτατο επίπεδο διαχείρισης σε μια πρώιμη φάση της δυναμικά αναπτυσσόμενης κατάστασης ", λέει ο Frank Winter, Διευθυντής HR Europe στο TIMOCOM. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν α. αποφεύγοντας κάθε επαγγελματικά ταξίδια, πραγματοποιώντας virtual meetings ή παίρνοντας το Laptop μαζί μετά την εργασία, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι σας εάν είναι απαραίτητο. Αυτός ο κατάλογος μέτρων προσαρμόζεται συνεχώς στην τρέχουσα κατάσταση και στις επίσημες εντολές των αρχών.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top