Mega Pol Trans

Mega Pol Trans βασίζεται στo TIMOCOM Inkasso International

Ολοκληρωμένες μεταφορές, ανοικτά τιμολόγια

Η Eliza Wyrwich εργάζεται στο οικονομικό τμήμα,λογιστήριο και εισπράξεως xρεών στο "Mega Pol Trans" στην Πίλα. "Όταν πρόκειται για τα χρήματα, δεν είναι ποτέ βαρετό. Αντ 'αυτού, υπάρχουν πολλοί εκνευρισμοί. Στην περίπτωση παροχής υπηρεσίας μεταφοράς, υποθέτουμε ότι τα εμπορεύματα εισπράττονται επίσης εντός της συμφωνηθείσας προθεσμίας πληρωμής μετά την παράδοση των αγαθών, η οποία είναι ήδη πολύ μεγάλη. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, "λέει η Wyrwich. Η έλλειψη εισερχόμενων πληρωμών αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τις εταιρείες μεταφορών: Το τρέχον επιχειρηματικό κόστος είναι πολύ υψηλό και η συσσώρευση τέτοιων περιστατικών μπορεί να οδηγήσει, σε ακραίες περιπτώσεις, σε οικονομικές ζημίες και τελικά σε πτώχευση εταιρειών. "Εάν πρέπει να ζητήσετε μια ευθύνη στο δικαστήριο, πρέπει πάντα να πράξετε προσεκτικά: Κοστίζει πολύ και συχνά διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατηρούμε επαφή με τους πελάτες μας, αλλά κανείς δεν εργάζεται φιλανθρωπικά και όλοι αναμένουν πληρωμή για τη δουλειά που έχει γίνει. Πρώτον, καλούμε και ζητάμε την καταβολή της πληρωμής μέσω e-mail. Αν αυτό δεν βοηθήσει και ο ισχυρισμός είναι αδιαμφισβήτητος, θα επιστρέψουμε στο TIMOCOM Inkasso International. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην συνεργασία με την TIMOCOM, επειδή υπάρχουν μήνες όπου περνάμε ακόμη και αρκετές εντολές Inkasso στο TIMOCOM. Εκτιμούμε αυτή την υπηρεσία πάρα πολύ, επειδή το ποσοστό επιτυχίας είναι μέχρι 86%. Επιπλέον, πρόκειται για υπολογισμό: Εάν το ποσό είναι υψηλό και η περίπτωση μπορεί να αποσαφηνιστεί, αξίζει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυνατότητα. Εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Εάν το ποσό είναι χαμηλό, τότε είναι ακόμη περισσότερο προς το συμφέρον μας να μην δημιουργηθούν πρόσθετα έξοδα. Και επειδή το TIMOCOM Inkasso International δεν είναι ακριβό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαζέψετε το χρέος ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να λάβετε το οφειλόμενο ποσό ", λέει η Wyrwich.

Χρήσιμη συνεργασία με την TIMOCOM

To TIMOCOM Inkasso International, με επικεφαλής τον Alexander Oebel, δικηγόρο της TIMOCOM, δραστηριοποιείται όταν, αφενός, ο στόχος πληρωμής ξεπεράσει και από την άλλη όλες οι προσπάθειες του πελάτη δεν έχουν αποτελέσματα. Η ομάδα διατηρεί στενή επαφή με τον πιστωτή, ώστε να μπορεί να δει άμεσα την πρόοδο του θέματος. Η ταχεία δράση, η πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες και η εμπειρία του TIMOCOM Inkasso International είτε επιτρέπουν τη συλλογή της απαίτησης αμέσως, είτε τον προσδιορισμό της καλύτερης δυνατής δράσης, αν αυτό δεν είναι δυνατό. "Αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή η διαχείριση των απαιτήσεων αποτελεί σημαντικό μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας. Δεν αξίζει να το αφήσουμε στον εαυτό του. Η τιμή αυτής της απροσεξίας μπορεί να είναι πολύ υψηλή ", δήλωσε η Wyrwich.

Συνέπειες για τους μη πληρωτές

Η αποτελεσματικότητα του TIMOCOM Inkasso International βασίζεται σε έναν απλό μηχανισμό: Εάν ο οφειλέτης δεν είναι διατεθειμένος να ρυθμίσει την πληρωμή, παρά την αναισθητοποίηση του αντισυμβαλλομένου και τις προσπάθειες του TIMOCOM, χάνει την πρόσβασή του στην πλατφόρμα TIMOCOM. Αυτή είναι μια μορφή προστασίας γύρω από τα συμφέροντα περισσότερων από 135.000 χρηστών του TIMOCOM. Η TIMOCOM αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια στις επιχειρήσεις. Για έναν ανέντιμο επιχειρηματία αυτό μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό, αλλά ένα πειθαρχημένο μέτρο για την απαραίτητη συμπεριφορά στην πλατφόρμα μεταφοράς. Ως αποτέλεσμα, αυτή η συνέπεια διατηρεί τα υψηλά πρότυπα της πλατφόρμας TIMOCOM.

Η πλατφόρμα μεταφοράς έχει διεθνή χαρακτήρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την κ. Wyrwich, διότι αντιμετωπίζουν δυσάρεστα θέματα με εξιδικευμένους – στη μητρική τους γλώσσα και χωρίς την ανάγκη πρόσληψης ενός δικηγόρου. Το TIMOCOM Inkasso Internationalείναι σαν ένα πρόσθετο τμήμα στη Megatrans Pol, το οποίο φροντίζει τις υποθέσεις όπως πρέπει », εξηγεί. Η κ. Wyrwich τελειώνη την δουλειά της στις 4 μ.μ., αλλά το κεφάλι της είναι γεμάτο θέματα που πρέπει να γίνουν αύριο – λένε ότι η μεταφορά δεν κοιμάται ποτέ. Χάρη στην Inkasso International από την TIMOCOM, έχει ένα λιγότερο πρόβλημα.

top