Περισσότερη ταχύτητα επεξεργασίας ψηφιακών παραγγελιών

Πώς αξιοποιεί η Dittrich Eiltransporte το σύστημα TIMOCOM

"Εξοικονομούμε 60 έως 70% χρόνο στην διαχείριση της εντολής μεταφοράς"

Η Dittrich έχει κάνει πάνω από 1000 εντολές μεταφοράς ψηφιακά τα τελευταία δέκα χρόνια, από τότε που η εταιρεία είναι πελάτης του TIMOCOM – χωρίς φαξ, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς χαρτί. Στην καθημερινότητα, η Dittrich χρησιμοποιεί το TIMOCOM ως σύστημα για την προώθηση φορτίων στους μεταφορείς. Επιπλέον, η εταιρεία βασίζεται στη λύση λογισμικού Lavid. Αυτά χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των εντολών μεταφοράς των πελατών τους και, μετά την ανάθεση, μόνο ο μεταφορέας που θα εισαχθεί.

Πριν από τη χρήση της ψηφιακής επεξεργασίας εντολών της TIMOCOM, η εντολή μεταφοράς στάλθηκε σε εξωτερικούς μεταφορείς μέσω του Lavid. Λόγω του ολοκληρωμένου συστήματος ανταλλαγής φορτίων και της διαδικασίας παραγγελίας, η αποστολή των εντολών μεταφοράς είναι ταχύτερη. "Εξοικονομούμε 60 έως 70 τοις εκατό του χρόνου κατά την τοποθέτηση της εντολής", λέει ο Disponent & Διευθύνων Σύμβουλος Oliver Stiller της Dittrich. «Την εντολή μεταφοράς χειριζόμαστε με τη συμπλήρωση μιας ενιαίας μάσκας. Έτσι, όλα είναι online τώρα. Έχουμε περισσότερο χρόνο να φροντίσουμε μεμονωμένες λύσεις για τους πελάτες μας", λέει ο Stiller.

Dittrich Eiltransporte GmbH

Το 1994, ο Thomas Dittrich ίδρυσε την εταιρεία με τέσσερα οχήματα. Σήμερα οι πελάτες του είναι διεθνής, η εταιρεία του είναι καλά τοποθετημένη με παγκόσμιους συνεργάτες και πάνω από 230 οχήματα. 25 μόνιμοι υπάλληλοι και 65 συνεργάτες εξασφαλίζουν ότι οι μεταφορές, που είναι ευαίσθητες στο χρόνο, παράγονται με ασφάλεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ως μέρος του διαγωνισμού της TIMOCOM, η εταιρεία έφτασε στη δεύτερη θέση των πιο ενεργών πελατών και είχε κερδίσει προσωπική προπόνηση στο Obermichelbach. Έγινε σαφές, μεταξύ άλλων, πώς επεξεργάζεται μια εντολή μεταφοράς από περισσότερα άτομα και ότι η αίτηση μεταφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για έναν κατάλογο διανομής μέσω E-Mail. Αν και αυτή η επιλογή ήταν γνωστή στην Dittrich, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα. Τώρα αυτό θα πρέπει πρώτα να εξετασθεί με ορισμένους μεταφορείς, προκειμένου να αποτυπωθεί στην πράξη ως μια πιθανή προστιθέμενη αξία. Για έναν νέο συνάδελφο, ο οποίος σύντομα προσχώρησε στην ομάδα αποστολής, συνιστάται ιδιαίτερα το Update Pool. Οι άλλοι αποστολείς χρησιμοποιούν ήδη τα μαθήματα στα Tutorials για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους.

Το τρίο των αποστολέων είχε ακόμα ένα έργο για τους ειδικούς της πληροφορικής από το Erkrath: Θέλετε το TIMOCOM να στείλει ένα E-Mail στον παραλήπτη μιας εντολής μεταφοράς. "Ορισμένοι ανάδοχοι δεν γνωρίζουν ακόμα την επεξεργασία ψηφιακών παραγγελιών της TIMOCOM και επομένως δεν γνωρίζουν ακριβώς πού θα βρουν την εντολή μεταφοράς", δήλωσε ένας από τους συμμετέχοντες. Το E-Mail περιέχει στη συνέχεια έναν σύνδεσμο που οδηγεί τον ανάδοχο απευθείας στην εντολή μεταφοράς στο σύστημα TIMOCOM Smart Logistics. 

Το ιστορικό της εταιρείας: βιώσιμη επιτυχία

Σχεδόν πριν από 25 χρόνια, ο Thomas Dittrich ίδρυσε την εταιρεία στο Fürth – με τέσσερα οχήματα. Σήμερα οι πελάτες του είναι διεθνής, η εταιρεία του είναι καλά τοποθετημένη με παγκόσμιους συνεργάτες και πάνω από 230 οχήματα. 25 μόνιμοι υπάλληλοι και 65 συνεργάτες εξασφαλίζουν ότι τα επείγοντα θέματα βρίσκονται επί τόπου με ασφάλεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα: ανεξάρτητα από το αν τα εμπορεύματα χρειάζονται έναν σωματοφύλακα ως ταχυμεταφορά ή τα επείγοντα αγαθά πρέπει να καλύπτουν μόνο μια μικρή απόσταση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dittrich θα βρείτε στη σελίδα eiltransporte-dittrich.de.

top