Τι είναι η κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων;

Το δίκτυο της TIMOCOM αναπτύσσεται και παράγει μεγάλο αριθμό προσφορών φορτίων, κλήσεων και email από πιθανούς επιχειρηματικούς συνεργάτες. Εάν προτιμάτε κάτι μικρότερο και πιο αποκλειστικό, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τις προσφορές σας για φορτία και χώρους φόρτωσης σε ένα δίκτυο συνεργατών που έχετε δημιουργήσει εσείς. Η προσφορά φορτίων σας είναι, έτσι, ορατή μόνο σε αυτήν την ομάδα και, εάν χρειαστεί, μπορεί να τοποθετηθεί δημόσια στην υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων της TIMOCOM μετά από μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο.

Στο εξής, καθορίζετε μόνοι σας τους συνεργάτες σας στη διαδικασία μεταφοράς – Με την κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων της TIMOCOM.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας κλειστής υπηρεσίας ανταλλαγής φορτίων;

Αποκλειστικότητα

Αναθέστε τις παραγγελίες αποκλειστικά σε επιχειρηματικούς συνεργάτες που ήδη εμπιστεύεστε. Έτσι, δημιουργείτε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Εξοικονόμηση χρόνου

Αντί να ασχολείστε με άσχετες ερωτήσεις, βασιστείτε εδώ σε γνωστούς επιχειρηματικούς συνεργάτες που δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε.

Εξοικονόμηση κόστους

Μέσω της αποκλειστικής προσφοράς σε φορτία και χώρους φόρτωσης στο δίκτυό σας, μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες.

Έλεγχος

Ως πρωτεργάτης, μπορείτε να καθορίσετε ελεύθερα την κατανομή των δικαιωμάτων και τους κανόνες συνεργασίας. Θα λαμβάνετε επίσης μηνιαία στατιστικά στοιχεία για την επιτυχία της ομάδας σας.

de_fracht_einstellen_gbg

Πώς μπορώ να αναρτώ φορτία σε μια κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων;

  1. Δημιουργήστε μια ουσιαστική προσφορά φορτίου. 

  2. Στην περιοχή "Περιορισμός δημοσίευσης", επιλέξτε την κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων.

  3. Εάν θέλετε να αναρτήσετε την προσφορά φορτίου στην αγορά σποτ μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να καθορίσετε για πόσο διάστημα η προσφορά θα παραμείνει αποκλειστική.

  4. Εναλλακτικά, η προσφορά φορτίου σας μπορεί να περάσει ακόμη και από πολλές κλειστές υπηρεσίες ανταλλαγής φορτίων (καταρράκτες). 

Πώς μπορώ να αναζητήσω φορτία σε μια κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων;

  1. Κάντε κλικ αρχικά στο σημείο "Αναζήτηση φορτίου" και εισάγετε τα φίλτρα αναζήτησης.

  2. Στην περιοχή "Εταιρεία", επιλέξτε την κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων.

  3. Βρείτε τις αποκλειστικά αναρτημένες προσφορές φορτίων και υποβάλετε την πρόταση τιμής σας όπως απαιτείται.

de_fracht_suchen_gbg

Αυτό λένε οι πελάτες μας

Roger-Schwarz-Transfrigoroute

Η κλειστή υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων δίνει στα μέλη της TRANSFRIGOROUTE τη βεβαιότητα συνεργασίας με «γνωστούς ειδικούς» προωθώντας έτσι τη συνεργασία μεταξύ τους.

Roger Schwarz 

Διευθύνων Σύμβουλος της TRANSFRIGOROUTE

top