TimoCom Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.

Τέλεια εναρμονισμένα για μεταφορείς φορτίων – αυτά τα προϊόντα αυξάνουν την επιχειρηματική επιτυχία σας:

"Η TimoCom έχει ό,τι θέλω: εκατομμύρια φορτία στην αγορά σποτ και επικερδείς παραγγελίες μεταφορών στις υπηρεσίες εφοδιαστικής διαχείρισης. Έτσι, μπορώ βραχυπρόθεσμα να αποφεύγω τις κενές διαδρομές και ταυτόχρονα να προγραμματίζω μακροπρόθεσμα".

Κατεβάστε τώρα

Κατεβάστε τώρα το λογισμικό πρόσβασης TC Login.


Οι σύμβουλοι πελατών μας είναι στη διάθεση σας στο τηλέφωνο +49 211 88 26 42 00.

Τέλεια εναρμονισμένα για μεταφορείς φορτίων – αυτά τα προϊόντα αυξάνουν την επιχειρηματική επιτυχία σας:

Κάντε τις αναθέσεις στην αγορά σποτ! Εδώ μεταφορείς αναθέτουν βραχυπρόθεσμα παραγγελίες μεταφορών.
Περισσότερες πληροφορίες

Καθημερινά έως 500.000 προσφορές φορτίων και φορτηγών, διεθνών εντολών μεταφοράς και εμπορευμάτων επιστροφής, για να αποφύγετε τα άδεια δρομολόγια - θα το βρείτε στην πρωτοπόρα πλατφόρμα στην Ευρώπη, για ανταλλαγή και φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo®. Εδώ για παραδειγμα παραδίδουν ευρωπαϊκέςδιαμεταφορικές εταιρίες του κλάδου παραγωγής και εμπορίου φορτωτικές εντολές από και προς τη Γερμανία. Και το καλύτερο: Την χαμηλή μηνιαία σύμβαση μπορείτε να την βγάλετε είδη με το πρώτο φωρτίο που θα κλείσετε.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Μείωση των κενών δρομολογίων
 • Περισσότεροι από 516 εκατομμύρια τόνοι φορτίων κάθε χρόνο
 • Ευνοϊκή μηνιαία πάγια χρέωση

Αποκλειστικά μπόνους για μεταφορείς:

Ως πελάτης του TC Truck&Cargo® μπορείτε να τοποθετήσετε τις προσφορές σας εντελώς δωρεάν στην πλατφόρμα δημοπρασιών μεταφορών TC eBid®.

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC Truck&Cargo®, την κορυφαία στην αγορά υπηρεσία φορτίων δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα χάρη στον εντοπισμό οχημάτων. Το να εντοπίζεστε δείχνει ένα πράγμα στους εντολείς: ότι είστε αξιόπιστοι!
Περισσότερες πληροφορίες

Η λύση εντοπισμού και υπολογισμού είναι ιδανική για επιχειρήσεις μεταφορών! Εδώ κρύβονται τρία ισχυρά προϊόντα σε ένα: Με τον ανεξαρτήτως παρόχου εντοπισμό οχημάτων προσφέρετε περισσότερες υπηρεσίες από τον ανταγωνιστή - αφήστε τον εντολέα σας να σας εντοπίσει, αποδεικνύοντας ότι είστε αξιόπιστοι. Με τον ενσωματωμένο υπολογισμό εξόδων και το σχεδιασμό διαδρομών είστε εξάλλου άψογα προετοιμασμένοι για διαπραγματεύσεις τιμών με γραφεία μεταφορών και παραγγελιοδότες.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στον εντοπισμό GPS
 • Χωρίς εγκατάσταση, χωρίς έξοδα τοποθέτησης: Απλή χρήση υπαρχόντων τηλεματικών κουτιών
 • Αυξημένη ασφάλεια στις μεταφορές

Υπολογισμός αντί κερδοσκοπισμός

Χάρη στις πολυάριθμες δυνατότητες σχεδιασμού στο TC eMap® μπορείτε να υπολογίσετε τα έξοδά σας (π.χ. διόδια, βενζίνη) αποκτώντας έτσι μία καλή θέση εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις τιμών με τον εντολέα.

Δεν οδηγείτε στα τυφλά - ο τόπος εκφόρτωσης είναι μπροστά σας

Το TC eMap® αυξάνει την ασφάλειά σας ως μεταφορέας! Διότι μπορείτε να δείτε τον ενσωματωμένο χάρτη ως οδικό χάρτη, τοπογραφικό χάρτη ή εικόνα δορυφόρου. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε εάν στο δεδομένο σημείο εκφόρτωσης υπάρχει όντως μια βιομηχανική ζώνη ή αποθήκη.

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC eMap®, τη λύση υπολογισμού και εντοπισμού δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Κάντε και εσείς την προσφορά σας δωρεάν! Εδώ προκηρύσσονται μακροχρόνιες παραγγελίες μεταφορών από ναυλωτές και διαμεταφορείς.
Περισσότερες πληροφορίες

Με την πλατφόρμα δημοπρασιών διασφαλίζετε μακροχρόνιες παραγγελίες μεταφορών απευθείας από το ναυλωτή. Εδώ βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις προκηρύσουν τα φορτία τους και αναζητούν αξιόπιστες επιχειρήσεις μεταφορών για τακτικές μεταφορές στη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Για εσάς αυτό σημαίνει: Μπορείτε να αξιοποιήσετε με ασφάλεια το στόλο οχημάτων σας και να προγραμματίσετε με σταθερότητα χάρη στα συμφωνημένα ναύλα.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Ασφάλεια στο σχεδιασμό χάρη σε μακροχρόνιες συμβάσεις μεταφορών
 • Άμεση επαφή με ναυλωτές από ολόκληρη την Ευρώπη
 • Μήνα το μήνα κατά μέσο όρο 500 δημοπρασίες μεταφορών

Αποκλειστικά μπόνους για μεταφορείς:

Ως πελάτης του TC Truck&Cargo® μπορείτε να τοποθετείτε τις προσφορές σας εντελώς δωρεάν στο TC eBid®!

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC eBid®, την πλατφόρμα δημοπρασιών δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Έτσι θα σας βρουν: Καταχωρήστε σε αυτόν τον κατάλογο διευθύνσεων το εταιρικό σας προφίλ.
Περισσότερες πληροφορίες

Στην TimoCom μπορείτε να κερδίσετε παραγγελίες πολύ απλά χάρη στο καλό σας όνομα και τις υπηρεσίες σας στη χώρα. Για να το επιτύχετε, καταχωρήστε την επιχείρησή σας στο TC Profile®! Στο διαδικτυακό κατάλογο μεταφορών για την Ευρώπη μπορείτε να παρουσιάσετε τη μεταφορική επιχείρησή σας με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πρόσθετες πληροφορίες (όπως π.χ. στόλο οχημάτων, είδη αμαξωμάτων, συνδυασμούς, κτλ.). Δεν υπάρχει απλούστερος δρόμος για εσάς, ως υπεργολάβος, να σας βρουν τα πρακτορεία μεταφορών ή οι ναυλωτές από το χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες: Σας βρίσκουν καινούριοι εντολείς
 • Δωρεάν, πανευρωπαϊκή διαφήμιση για την επιχείρησή σας
 • Περιλαμβάνονται απευθείας στο TC Truck&Cargo® και το TC eBid®

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Τώρα κάνετε μια δοκιμή ως νέος πελάτης της TC Truck&Cargo® ή TC eBid ®, TC Profile ® δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς υποχρέωση .

Το καλύτερο:

TC Profile® είναι στα κύριος προγράμματα της TimoCom πάντα δωρεάν.

Κατεβάστε τώρα

Θέλουμε να σας πείσουμε! Δοκιμάστε ως νέος πελάτης τώρα έως και 4 εβδομάδες δωρεάν και χωρίς δέσμευση τα προϊόντα της TimoCom.

Κατεβάστε τώρα
Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.