TimoCom Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.

Εργαλεία για πραγματικούς

"Όταν χρειάζομαι γρήγορα και απλά ελεύθερη αποθήκη φορτίου από αξιόπιστες επιχειρήσεις μεταφορών, κοιτάζω στην TimoCom. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση κατάλληλων φορτίων επιστροφής. Και μάλιστα μπορώ πλέον να εντοπίζω όλα τα οχήματα".

Εδώ για τη δωρεάν λήψη αρχείων

Κατεβάστε τώρα το λογισμικό πρόσβασης TC Login.


Οι σύμβουλοι πελατών μας είναι στη διάθεση σας στο τηλέφωνο +49 211 88 26 42 00.

Εργαλεία για πραγματικούς "μπαλαντέρ" και περισσότερα κέρδη στις διεθνείς υπηρεσίες μεταφορών.

Αναζήτηση και προς τις δύο κατευθύνσεις: Κατάλληλες προσφορές φορτίων και ελεύθερα φορτηγά
Περισσότερες πληροφορίες

Ανεξάρτητα εάν επιθυμείτε να βρείτε για ένα βιομηχανικό πελάτη αξιόπιστους παρόχους μεταφορικών υπηρεσιών με ελεύθερα φορτηγά ή διεθνή φορτία για τα οχήματά σας: Στην πανευρωπαϊκή και πρωτοπόρα ανταλλαγή και φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo® από την TimoCom θα βρείτε καθημερινά έως 500.000 προσφορές φορτίων και φορτηγών πάνω από 36.000 πιστοποιημένες εταιρείες από όλη την Ευρώπη.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • έως και μισό εκατομμύριο διεθνές προσφορές φορτίων και φορτηγών ημερησίως
 • Επαφές με 110.000 ελεγμένους χρήστες από ολόκληρη την Ευρώπη
 • Μέγιστη ασφάλεια χάρη στο Δίκτυο ασφαλείας TimoCom
 • Ευνοϊκή μηνιαία πάγια χρέωση

Πρόσθετο μπόνους για μεταφορείς:

Ως πελάτης του TC Truck&Cargo® μπορείτε να τοποθετήσετε τις προσφορές σας εντελώς δωρεάν στην πλατφόρμα δημοπρασιών μεταφορών TC eBid®.

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC Truck&Cargo®, την κορυφαία στην αγορά υπηρεσία φορτίων δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Ξέρετε πάντα πού βρίσκονται οι οδηγοί: Όλα τα τηλεματικά συστήματα σε μία πλατφόρμα
Περισσότερες πληροφορίες

Χάρη στη νέα λειτουργία εντοπισμού τουTC eMap® ο εντοπισμός οχημάτων για τους μεταφορείς απλοποιείται σημαντικά: Διότι δεν παρακολουθείτε μόνο τα δικά σας οχήματα, αλλά και αυτά των υπεργολάβων σας – ανεξάρτητα από το εκάστοτε τηλεματικό σύστημα. Περαιτέρω ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως ο σχεδιασμός διαδρομών και ο υπολογισμός εξόδων, σας βοηθούν επίσης στη δημιουργία προσφορών για βιομηχανικούς πελάτες και στις διαπραγματεύσεις των τιμών με τους μεταφορείς.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Περισσότερα τηλεματικά συστήματα εντοπίσιμα σε μία μόνο πλατφόρμα
 • Χωρίς εγκατάσταση, χωρίς έξοδα τοποθέτησης: Χρησιμοποιείτε απλά τη συνηθισμένη πλατφόρμα της TimoCom και την υπάρχουσα τηλεματική λύση
 • Βελτιστοποιημένη ροή πληροφοριών μεταξύ εντολέα και αναδόχου

Το TC eMap® κάνει τις μεταφορικές συναλλαγές πιο διαφανείς και αποτελεσματικές

Δεν υπάρχουν πια μακροχρόνια και πολυέξοδα τηλεφωνήματα μεταξύ πρακτορείων μεταφορών και μεταφορέων, διότι όλα τα εγκεκριμένα οχήματα για τους εταίρους είναι ορατά στην πλατφόρμα. Έτσι, γνωρίζετε πάντα πού ακριβώς βρίσκονται τα εμπορεύματα.

Υπολογίστε το!

Με τη βοήθεια του σχεδιασμού διαδρομών μπορείτε να υπολογίσετε απευθείας από την υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo® τη διαδρομή για τον εκάστοτε συνδυασμό. Και ταυτόχρονα μπορείτε να υπολογίσετε τα δημιουργούμενα έξοδα μετακίνησης και τα πρόσθετα έξοδα στο TC eMap®. Έτσι, έχετε μία ρεαλιστική βάση για διαπραγματεύσεις τιμών και τη δημιουργία προσφορών.

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC eMap®, τη λύση υπολογισμού και εντοπισμού δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Για μακροχρόνιες παραγγελίες μεταφορών: Ένα δίκτυο logistics με πάνω από 36.000 πιστοποιημένων επιχειρήσεων από όλη την Ευρώπη
Περισσότερες πληροφορίες

Πρόσβαση σε ένα δίκτυο logistics με πάνω από 36.000 πιστοποιημένων επιχειρήσεων με μια μόνο προκήρυξη και αποφεύγετε έτσι δύσκολες στιγμές . Ή κάντε και εσείς την προσφορά σας για επικερδείς, τακτικές παραγγελίες μεταφορών. Σε αυτή την πλατφόρμα προκηρύξεις δεν θα βρείτε μόνο μια μεγάλη γκάμα διεθνών μεταφορικών εταιριών, επίσης και μακρόχρονες δουλειές από μεγάλες παραγωγικές και εμπορικές εταιρείες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σας για περισσότερα κέρδη και πρόσθετες επιχειρηματικές ευκαιρίες!

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Αποφεύγετε τις ελλείψεις αποθηκών χάρη στο τεράστιο σύνολο παρόχων μεταφορικών υπηρεσιών
 • Άμεση επαφή με μεγάλους πελάτες από ολόκληρη την Ευρώπη
 • Κατά μέσο όρο 500 προκηρύξεις φορτίων κάθε μήνα

Αποκλιστικό Bonus

Σαν TC Truck&Cargo®-πελάτης μπορείτε να τοποθετήσετε τις προσφορά σας σε προκηρύξεις άλλων πελατών εντελώς δωρεάν στο TC eeBid ®

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Δοκιμάστε τώρα ως νέος πελάτης το TC eBid®, την κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα δημοπρασιών, δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς καμία δέσμευση.

Κατεβάστε τώρα

Καλά δικτυωμένοι: Πρόσβαση σε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας διεθνών εταίρων μεταφορών
Περισσότερες πληροφορίες

Το TC Profile® σάς προσφέρει πρόσβαση σε έναν ευρύ κατάλογο ελεγμένων εταίρων μεταφορών από ολόκληρη την Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε κάθε πιθανό εταίρο με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πρόσθετες πληροφορίες, όπως είδη αμαξωμάτων ή συνδυασμούς που ταιριάζουν ακριβώς στην εντολή μεταφοράς σας και στο προς μεταφορά εμπόρευμα. Ακόμη και εσείς μπορείτε να αφήσετε εδώ την επαγγελματική κάρτα σας και να σας βρουν: Αυξήστε τις πιθανότητές σας για επικερδείς συναλλαγές μεταφορών και καταχωρήστε την επιχείρησή σας στο διαδικτυακό κατάλογο μεταφορών της Ευρώπης, το TC Profile®.

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες: Νέοι εντολείς και ανάδοχοι
 • Δωρεάν, πανευρωπαϊκή διαφήμιση για τις υπηρεσίες μεταφορών σας
 • Περιλαμβάνονται απευθείας στο TC Truck&Cargo® και το TC eBid®

Θέλουμε να σας πείσουμε!

Τώρα κάνετε μια δοκιμή ως νέος πελάτης της TC Truck&Cargo® ή TC eBid®, TC Profile® μεταφοράς δωρεάν έως και 4 εβδομάδες χωρίς υποχρέωση .

Το καλύτερο:

TC Profile® είναι στα κύριος προγράμματα της TimoCom πάντα δωρεάν.

Κατεβάστε τώρα

Κατεβάστε τώρα το TC Login, το λογισμικό πρόσβασης μας, και εκμεταλλευτείτε τα πολλά πλεονεκτήματα δωρεάν και σε πραγματικές συνθήκες.

Δοκιμάστε τώρα δωρεάν
Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.