TIMOCOM Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.
Τα διάφορα τμήματα στο TIMOCOM

Τα διάφορα τμήματα στο TIMOCOM

Ως Professional, Young Professional καθώς και ως φοιτητής μετά από το πανεπιστήμιο ή με την πρώτη επαγγελματική εμπειρία, μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί μας στα διάφορα τμήματα. Αναζητούμε συνεχώς υποστήριξη στους διάφορους τομείς της εταιρείας. Ποια από αυτά είναι ακριβώς και τη συναρπαστικό περιμένετε εκεί, θα το βρείτε εδώ.

TIMOCOM Τομέας Εργασίας - IT

IT

Στην πλήρη ανάπτυξη των εσωτερικών υπηρεσιών μας, εκμεταλλευόμαστε το σύνολο της διαδικασίας σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης προϊόντων: Στρατηγική ιδέα, επαγγελματική ανάπτυξη, τεχνική αρχιτεκτονική, υλοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής, διασφάλιση ποιότητας, λειτουργία και βιώσιμη υποστήριξη. Μετά από όλα, η δουλειά μας δεν σταματά μετά την κυκλοφορία - παρακολουθούμε την επιτυχία του προϊόντος, αναλύουμε την αγορά και λαμβάνουμε άμεση ανάδραση από τους πελάτες μας για να παραδώσουμε ακριβώς αυτό που περιμένουμε. Είμαστε υπεύθυνοι για όλους τους κλάδους της πληροφορικής - και αυτό μας κάνει να το διασκεδάζουμε καθημερινά.

Τρέχουσες κενές θέσεις στην πληροφορική
Philipp Schmidt, Product Manager, TIMOCOM

"Στη TimoCom, δεν δουλεύουμε μόνο σε κάποια εφαρμογή. Εργαζόμαστε για την επέκταση της ευρωπαϊκής Logistics. Ακόλουθο αυτόν τον στόχο στη διαχείριση προϊόντων, όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου. Και είμαι βέβαιος: μαζί θα το πετύχουμε."

Philipp Schmidt, Portfolio Manager
Τομέας Εργασίας TIMOCOM – Business Unit Marketing

Marketing

Ως ειδικοί επικοινωνίας, είμαστε υπεύθυνοι για τη στρατηγική και λειτουργική διαχείριση της μάρκας TIMOCOM τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Για την αναγνώριση της εταιρείας και των προϊόντων μας πανευρωπαϊκά, μεταξύ όλων των στοχοποιμένων ομάδων, είναι ένα μεγάλο καθήκον που μας ωθεί καθημερινά. Η πλατφόρμα μεταφοράς TIMOCOM κυκλοφορεί στην αγορά σε 44 ευρωπαϊκές χώρες και σε 24 ευρωπαϊκές γλώσσες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Έχουμε όλους τους ειδικούς εδώ - Communications, MME, Design, Social Media, Media Buying, Web Development και Project Management. Για τις κορυφαίες αγορές υπάρχουν και Manager χωρών οι οποίοι ελέγχουν τα μέτρα μάρκετινγκ που ισχύουν για κάθε χώρα.

Τρέχουσες κενές θέσεις Marketing
Christos Georgiadis, Manager Marketing Investment, TIMOCOM

"Το πιο cool πράγμα στη δουλειά μου είναι σαφώς οι άνθρωποι! Σηκώνομαι κάθε πρωί για να υποστηρίξω τους φίλους και τους συναδέλφους μου, γιατί πιστεύω στην αφοσίωση και τη συνοχή μιας εταιρείας. Παντού μπορείτε να οικονομείστε τα χρήματα σας, αλλά να γνωρίζετε γιατί και για ποιον κάνετε τη δουλειά σας είναι το πιο σημαντικό. "

Christos Georgiadis, Manager Marketing Investment
TIMOCOM Τομέας Εργασίας – Business Unit Sales

Sales & Customer Success

Χωρίς πελάτες δεν υπάρχουν πωλήσεις. Από αυτή την απλή αρχή δημιουργήσαμε τη διανομή μας υψηλής ποιότητας, η οποία δεν αποτελεί μόνο την αιχμή της διεθνούς απόκτησης νέων πελατών, αλλά αποτελεί επίσης αξιόπιστο συνεργάτη για τους χρήστες της πλατφόρμας μας. Στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, προ- και μετά την πώληση, διασφαλίζουμε ότι οι νέοι πελάτες γίνονται μακροπρόθεσμα μέλη του ψηφιακού μας δικτύου. Επιπλέον, το Key Account Management διατίθεται στους μεγάλους πελάτες μας από τον τομέα Logistics, ενώ το τμήμα Trade & Industry είναι το κεντρικό σημείο επαφής για τις εταιρείες παραγωγής και εμπορίας. Η υποστήριξη των διασυνδέσεων για τα συστήματα τηλεματικής και διαχείρισης μεταφορών στρογγυλοποιεί άριστα την υπηρεσία για όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη μεταφορά. Και για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ασφάλεια για όλους τους πελάτες και τους πιθανούς νέους πελάτες, οι αντίστοιχοι ειδικοί μας εργάζονται καθημερινά.

Τρέχουσες κενές θέσεις Sales & Customer Success
Sonja Erkelenz, Head of Customer Service & Sales Support, TIMOCOM

"Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις όταν λειτουργεί κάτι και η ομάδα το απολαμβάνει. Επιπλέον, έχουμε ακόμα αρκετό χώρο για πλάκες, κάτι που είναι επίσης σημαντικό - δεν είμαστε ρομπότ. Και είναι τόσο ωραίο, όταν όλοι έχουν τις επιτυχίες τους και είναι επίσης πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να ξεπερνούν τους εαυτούς τους ».

Sonja Erkelenz, Head of Customer Service & Sales Support
TIMOCOM Τομέας Εργασίας – Business Unit Human Resources

Human Resources

Στο τμήμα πρόσληψη δυναμικού, φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε ενεργά την επιτυχία της εταιρείας ως στρατηγικού εταίρου. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως εστιάζοντας στους τομείς της στρατηγικής του προσωπικού δράσης, του branding του εργοδότη, της πρόσληψης δυναμικού και της ανάπτυξης ταλέντων. Δημιουργούμε επίσης προστιθέμενη αξία για τους υπαλλήλους και τους αιτούντες, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

Τρέχουσες κενές θέσεις Human Resources
Tanja Freise, HR Development & Trainees, TIMOCOM

"Απολαμβάνω να είμαι εδώ για κάθε υπάλληλο και χαίρομαι που βλέπω αν αισθάνονται άνετα και απολαμβάνουν να έρχονται στην δουλειά. Είναι επίσης συναρπαστικό να συμμετέχετε σε Projects που συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη ευημερία και ικανοποίηση των εργαζομένων. Επιπλέον, θεωρώ πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθώ τις διάφορες εξελίξεις. Η ιστορία κάθε υπαλλήλου είναι αυτό που κάνει τη δουλειά τόσο ενδιαφέρουσα ».

Tanja Freise, HR Development & Trainees
Τομέας Εργασίας TIMOCOM - Business Unit General Management

General Management

Η TIMOCOM είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία με ιδιοκτήτη, όπου διατηρούμε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Έτσι δεν είναι ασυνήθιστο η οικογένεια να κάθεται χαλαρά στο μεσημεριανό γεύμα μεταξύ όλων των εργαζομένων. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτό το στενό κύκλο ανήκουν συζητήσεις και αποφάσεις σχετικά με στις καθημερινές επιχειρήσεις. Το τμήμα εταιρικής ανάπτυξης υποστηρίζει αυτό σε στρατηγικό επίπεδο. Εκτός από όλα τα σημαντικά εταιρικά θέματα, η διοίκησή μας θέλη τον καθένα από εμάς να αισθάνεται άνετα και ευτυχής.

Τρέχουσες κενές θέσεις General Management
Sarah Pfennigwerth, Assistant to the Management Board, TIMOCOM

"Κάθε μέρα είναι διαφορετική και ως εκ τούτου δεν είναι ποτέ βαρετό. Η ευρεία συνεργασία με όλα τα τμήματα είναι απλά φανταστικά. Κατά τη διάρκεια του έτους, έρχομαι σε επαφή με σχεδόν κάθε υπάλληλο. Αυτό που με συναρπάζει ξανά και ξανά είναι ότι από τη μία πλευρά οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά ταυτόχρονα τόσο μοναδικά χρήσιμοι. Κάθε μέρα έχω μικρές και μεγάλες επιτυχημένες εμπειρίες που μου δίνουν κίνητρα. "

Sarah Pfennigwerth, Assistant to the Management Board
Τομέας Εργασίας TIMOCOM – Business Unit Finance

Finance

Στα oικονομικά, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα και περιλαμβάνουν τους τομείς της λογιστικής, της χρηματοδότησης, του ελέγχου και της διαχείρισης κινδύνων. Η έμφαση στη λογιστική αφορά την κατάρτιση μηνιαίων και ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για διάφορες εταιρείες. Η τιμολόγηση συμβάσεων είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος του τμήματος. Στο τμήμα Controlling προετοιμάζουμε τον εταιρικό σχεδιασμό και τις σημαντικές εκθέσεις για την εταιρική διαχείριση. Το μερικό τμήμα του Finance διαχειρίζεται τη διαχείριση ρευστότητας και κινδύνου και παρακολουθεί και αξιολογεί τους κινδύνους σε επίπεδο υπηρεσιών και επιχειρήσεων και προωθεί μέτρα ελαχιστοποίησης κινδύνου.

Τρέχουσες κενές θέσεις Finance
Vitus Falk, Controller, TIMOCOM

"Φροντίζουμε για όλα όσα σχετίζονται με τις πληρωμές. Οι συνάδελφοί μου έχουν γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και εργαζόμαστε μαζί για δημιουργικές λύσεις. Συχνά κάνουμε κάτι μαζί μετά από τη δουλειά. Δουλεύω με ένα χαμόγελο, γιατί συναντώ φίλους εκεί και έχω συναρπαστικά καθήκοντα. "

Vitus Falk, Controller

Στο TIMOCOM μπορείτε να φτιάξετε όνομα.

Ειδική έκδοση TIMOCOM-JavaMagazin-16-Stroh-Hermes

Παράδειγμα:
Το άρθρο Γερμανικής γλώσσας "Apache Cassandra στη χρήση έργου" στο περιοδικό Java από τους προγραμματιστές μας Martin Hermes και Philip Stroh.

Άρθρο Download (PDF, 6,6 MB)

Ειδική έκδοση TimCom Java Magazin-9-17- Stroh Hermes

Παράδειγμα:
Το άρθρο Γερμανικής γλώσσας, "Ο αγωγός ως κώδικας με Jenkins 2 - η πρακτική γωνία" στο περιοδικό Java από τους προγραμματιστές μας Hendrik Brinkmann και Philip Stroh.

Λήψη άρθρου (PDF, 1,8 MB)

Έχετε ερωτήσεις; Η ομάδα HR μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Επισκόπηση των Events

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τίποτα καλύτερο από αυτό. Στο TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event

Συνιστάται από υπαλλήλους στην Γερμανία

TOP Company

Διαβάστε πώς TIMOCOM έχει εμφανιστεί ως εργοδότης στη Γερμανία .

kununu - TOP Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη
kununu - OPEN Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη
Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.