TIMOCOM Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.
Αν είστε ικανοποιημένοι, είμαστε και εμείς

Αν είστε ικανοποιημένοι, είμαστε και εμείς

Προσφέρουμε στους εργαζόμενους την ευκαιρία να συμβάλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, σε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία και έτσι να σημειώσουν πραγματική πρόοδο στην ανάπτυξή τους. Η δέσμευση, το κίνητρο και η ετοιμότητα εργασίας ανταμείβονται μέσω ατομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και εκτίμησης. Η δέσμευση, το κίνητρο και η ετοιμότητα εργασίας ανταμείβονται μέσω ατομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και εκτίμησης. Παρέχουμε ένα περιβάλλον στο οποίο χρησιμοποιείται μια κουλτούρα ανατροφοδότησης και σφάλματος, για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. Για να τονίσουμε την θετική και διαφορετική ατμόσφαιρα εργασίας μας: Διαφορετικές κουλτούρες, προελεύσεις και βιογραφικά οδηγούν σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό των προοπτικών που πάνε τέλεια.

Θετική ατμόσφαιρα εργασίας

Κάθε μέρα δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο κάθε εργαζόμενος θέλει να φτάσει στην εργασία, να νιώσει καλά και να αναπτυχθεί.

Eκπαίδευσης

Τα ταλέντα πρέπει να προωθηθούν. Επομένως, σε κάθε τμήμα, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική και επαγγελματική περαιτέρω εκπαίδευση, είτε μέσω της προσωπικής καθοδήγησης, των ημερήσιων / εβδομαδιαίων σεμιναρίων ή της πλήρους μελέτης.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Σκεφτόμαστε ήδη το αύριο και σας υποστηρίζουμε με οφέλη από πλευράς κεφαλαίου και με επιχορήγηση για εταιρικά συνταξιοδοτικά προγράμματα. Επιπλέον υπάρχει μια τρέχουσα επιδότηση, ένας 13ος μηνιαίος μισθός και πολλές εκπτώσεις για γνωστά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ισορροπία εργασίας-ζωής

Το Flexitime, το γραφείο στο σπίτι και στο κινητό είναι συμβατά με τις συνθήκες λειτουργίας; Έπειτα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την καθημερινή σας εργασία στις ατομικές ανάγκες.

Η προώθηση της υγείας

Προσφέρουμε διάφορες εκδηλώσεις υγείας και εκδηλώσεις μετά την εργασία, διότι φροντίζουμε‐ για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων μας υπάρχει κάτι για όλους.

Συγχρόνως εξοπλισμός γραφείου

Εν κινήσει, οπουδήποτε και να είσται, με το δικό σας Laptop‐ ή εταιρικό τηλέφωνο‐ ανάλογα με τη θέση σας, δεν θα χάσετε καμία σημαντική είδηση.

Εσωτερικά Events

Είτε το TIMOCOM BarCamp, το Oktoberfest, το Καρναβάλι ή το ετήσιο Summer Party ‐, μοιράζουμε συνεχώς και γιορτάζουμε μαζί την επιχειρηματική μας επιτυχία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Δωρεάν πάρκινγκ

Δεν υπάρχει μακρά αναζήτηση για δωρεάν πάρκινγκ, επειδή μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στους χώρους στάθμευσης της εταιρείας.

Εσωτερικό εστιατόριο

Μια επιλογή από φρέσκα πιάτα, μια άνετη ατμόσφαιρα, μια ζεστή ατμόσφαιρα και μια φιλόξενη ταράτσα ‐ είναι αυτό που μοιάζει με ένα κανονικό μεσημεριανό διάλειμμα στο "Dining Room Timo".

Δωρεάν ποτά

Πίνετε όσο νερό θέλετε. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλους τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού που μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν τα πολυάριθμα μηχανήματα.

Έκπτωση εισιτηρίου εταιρείας

Οι χρήστες των λεωφορείων και τρένων προσέξτε: Υπάρχει έκπτωση στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, με την οποία μπορείτε να ταξιδέψετε εύκολα και οικονομικά.

Επιλογές chill-out

Τα πολύχρωμα fatboys, οι σύγχρονες γωνιές του brainstorming καθώς και το κοντινό Neandertal προσκαλούν σε κάποια χαλάρωση και ηρεμία. Και αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι το ένα ή το άλλο έχει βρει τις καλύτερες ιδέες εδώ.

Και τώρα είναι η σειρά σας

Απλά ρίξτε μια ματιά στη συνεργασία με την TIMOCOM:

Συνιστάται από υπαλλήλους στην Γερμανία

TOP Company

Διαβάστε πώς TIMOCOM έχει εμφανιστεί ως εργοδότης στη Γερμανία .

kununu - TOP Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη
kununu - OPEN Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη

FAIR Company

Είμαστε μια δίκαιη εταιρεία γιατί ...

 Είμαστε μια δίκαιη εταιρεία

... ανταμείβουμε, προωθούμε και εκτιμούμε το έργο των εργαζομένων μας. Εμφανίζεται η ένδειξη για παράδειγμα, ότι ακόμη και οι εργαζόμενοι φοιτητές μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για τα δικά τους καθήκοντα και να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε μόνιμη σχέση εργασίας. Η δημιουργικότητα όλων των εργαζομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι 'αυτό οι ιδέες στην εταιρεία μας, που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες, λαμβάνουν μεγάλη προσοχή και επιβραβεύονται. Μια ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής γίνεται μέσω flex ώρες, ευελιξία και μείωση των υπερωριών.

Έχετε ερωτήσεις; Η ομάδα HR μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Επισκόπηση των Events

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τίποτα καλύτερο από αυτό. Στο TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event

Η TIMOCOM στο Social Web

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo

Η Εγκυκλοπαίδεια Mεταφορών – Απαντήσεις γύρω από το θέμα της μεταφοράς

Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.