TIMOCOM Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.
Κάνε την αποφοίτησή σας για μια βέλτιστη αρχή

Κάνε την αποφοίτησή σας για μια βέλτιστη αρχή

Για μαθητές

Τελείωσες το σχολείο και αρχίζει η επαγγελματική σου ζωή. Σας συνοδεύουμε στο συναρπαστικό μονοπάτι του επαγγελματικό κόσμο και βεβαιωθείτε ότι θα μάθετε όλες τις τεχνικές γνώσεις και προσωπικές δεξιότητες που χρειάζεστε για την εκπαίδευσή σας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για μας να νιώθετε άνετα ανά πάσα στιγμή και να αναπτύξετε τον εαυτό σας περαιτέρω. Αυτό σημαίνει το εξής: Ο εκπαιδευτής σας και ο προιστάμενος σας για την επαγγελματική κατάρτιση, έχουν πάντα ένα ανοιχτό αυτί για εσάς και μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά ήδη στην αρχή και να στηρίξετε την ομάδα σας.

Εδώ θα βρείτε της θέσης για μαθητευόμενους μας. Απλά ρίξτε μια ματιά. Αν δεν έχουμε κενές θέσεις για μαθητευόμενους, τότε φυσικά έχουμε πάντα την πρωτοβουλία!

Kενές θέσεις για μαθητευόμενους κάντε αίτηση με πρωτοβουλία

Οι δυνατότητες ανάπτυξης­

Success Story: Από μαθητευόμενος σε μια μόνιμη θέση ως προγραμματιστής λογισμικού

Success Story Από μαθητευόμενος σε μια μόνιμη θέση ως προγραμματιστής λογισμικού

Ο Marcel Norres ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σύντομη εκπαίδευση του ως προγραμματιστή λογισμικού. Τώρα, έχει ολοκλήρωσε κάτι καλύτερο με το πολυπόθητο πτυχίο Bachelor of Science στην Επιχειρηματική Πληροφορική, ενώ εργάστηκε ως προγραμματιστής λογισμικού στο τμήμα πληροφορικής. "Ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις. Αυτός είναι ο λόγος για μένα να παραμείνω συντονισμένος μετά την εκπαίδευση μου και να εξελιχθo περαιτέρω. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την προσωπική και οικονομική υποστήριξη της TIMOCOM. "

Για φοιτητές, εργαζόμενους φοιτητές και μαθητές

Βρίσκεστε στη μέση των σπουδών σας και αναζητάτε πρόσθετη πρακτική εμπειρία ή έχετε ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές σας; Κάντε αίτηση σε μας. Ψάχνουμε για προσωπικότητες και όχι για ολοκληρωμένη καριέρα. Πολύ περισσότερο, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα συναρπαστική πρόκληση στο βιογραφικό σας. Ανυπομονούμε να πάμε τον δρόμο μαζί σας.

Ψάχνουμε για αποφοίτους από τα παρακάτω θέματα ή μια συγκρίσιμη εκπαίδευση στην ανάπτυξη λογισμικού:

  • Aποφοίτους Πληροφορικής ή Επιχειρησιακής Πληροφορικής
  • Aποφοίτους μαθηματικών
  • Aποφοίτους

Μελέτη οικονομικών (για παράδειγμα, με επίκεντρο τη χρηματοδότηση, το προσωπικό ή τη διοργάνωση εκδηλώσεων)

Εάν δεν διαθέτουμε επί του παρόντος κενές θέσεις για πρακτική άσκηση ή χώρο εργασίας, τότε φυσικά θα πρέπει να είστε εσείς ενεργός!

Ελεύθερες θέσεις φοιτητών Kάντε αίτηση με πρωτοβουλία

Οι δυνατότητές σας ανάπτυξης­

Success Story Από μαθητευόμενη τώρα Project Manager

Success Story Από μαθητευόμενη τώρα  Project Manager

Η Jana Schmilewski ξεκίνησε την πρακτική της μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου της στα οικονομικά. Αυτή τη στιγμή εργάζεται μόνιμα ως Project Manager στο μάρκετινγκ και ταυτόχρονα κάνη το Master of Since της σε Marketing & Communication. Το συναρπαστικό περιεχόμενο του μαθήματος μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί. "Η σπουδή με βοήθησε πολύ για την έναρξη της καριέρας μου. Μετά την πρακτική μου, ήταν σαφές για μένα ότι ήθελα απολύτως να μείνω με την TIMOCOM και να ήθελα να κάνω το Master παράλληλα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την προσωπική και επαγγελματική υποστήριξη του εργοδότη μου."

Οι δυνατότητές σας ανάπτυξης­

IHK-Magazin 11-2016 σχετικά με το TIMOCOM (απόσπασμα)

Κάνουμε πολλά για τους συναδέλφους μας - αυτό γίνεται εκτός της εταιρείας. Για παράδειγμα, το περιοδικό IHK ανέφερε σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης στο TIMOCOM και τις ατομικές ευκαιρίες ανάπτυξης των υπαλλήλων μας με το σύνθημα "Ελκυστικός είναι ο οποίος ασχολείται με τις ανάγκες των εργαζομένων". Η Jana, η Vanessa, o Marcel και o Stefan είναι τέσσερα από πολλά επιτυχημένα παραδείγματα. Σας ενδιαφέρει; Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη καριέρα σας μαζί μας και Κάντε μια αίτηση τώρα!

Λήψη άρθρου (PDF, 530 kB)

Συνιστάται από υπαλλήλους στην Γερμανία

TOP Company

Διαβάστε πώς TIMOCOM έχει εμφανιστεί ως εργοδότης στη Γερμανία

kununu - TOP Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη
kununu - OPEN Company - Σφραγίδα ποιότητας εργοδότη

FAIR Company

Είμαστε μια δίκαιη εταιρεία γιατί ...

 Είμαστε μια δίκαιη εταιρεία

... ανταμείβουμε, προωθούμε και εκτιμούμε το έργο των εργαζομένων μας. Εμφανίζεται η ένδειξη για παράδειγμα, ότι ακόμη και οι εργαζόμενοι φοιτητές μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για τα δικά τους καθήκοντα και να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε μόνιμη σχέση εργασίας. Η δημιουργικότητα όλων των εργαζομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι 'αυτό οι ιδέες στην εταιρεία μας, που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες, λαμβάνουν μεγάλη προσοχή και επιβραβεύονται. Μια ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής γίνεται μέσω flex ώρες, ευελιξία και μείωση των υπερωριών.

Έχετε ερωτήσεις; Η ομάδα HR μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Επισκόπηση των Events

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τίποτα καλύτερο από αυτό. Στο TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event
Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.