TIMOCOM Logo

Javascript απενεργοποιήθηκε στο Browser σας.

Η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας μειώθηκε με αυτό. Προκειμένου να αυξηθεί το πεδίο εφαρμογής της χρήσης, ενεργοποιήστε προσωρινά JavaScript στις ρυθμίσεις του Browser σας.


Ο κατάλογος επιχειρήσεων τώρα με ενσωματωμένη λειτουργία upload και download εγγράφων.

Με το κατάλογο έχετε απευθείας πρόσβαση στο δίκτυο logistics μας που αποτελείται από 40.000 premium επαφές από ολόκληρη την Ευρώπη.Με τη νέα λειτουργία upload / download, μπορείτε να έχετε διαθέσιμα όλα τα έγγραφα της επιχείρησής σας, που σας ζητούνται συχνά, στο δικό σας εταιρικό προφίλ.


Ερωτήσεις, Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Μήνυμα προς TIMOCOM

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ένα μήνυμα στο TIMOCOM. Αφήστε μας τον τηλεφωνικό αριθμό σας, εφόσον το επιθυμείτε, και θα σας καλέσουμε άμεσα (Δε - Πε 8:00-18:00 και Πα 8:00-17:00).

φόρμα επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα κενά πλαίσια σωστά.

Οθόνη του TC Profile®. Διασύνδεση των επιχειρηματικών επαφών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα πλεονεκτήματά σας:

Πρόσβαση σε ένα δίκτυο logistics με πάνω από 40.000 πιστοποιημένες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη
Εύρεση νέων εταιρικών συνεργατών και εντοπισμός σας από νέους εταιρικούς συνεργάτες
Το TC Profile® περιλαμβάνεται δωρεάν στην υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων TC Truck&Cargo®, και στην πλατφόρμα προκηρύξεων TC eBid®
Δημοσίευση και διάθεση για λήψη συχνά απαιτούμενων εγγράφων στο προσωπικό σας εταιρικό προφίλ
Αντίστροφα: Επισκόπηση και λήψη δημοσιευμένων εγγράφων από άλλους χρήστες
Πλήρης έλεγχος της προβολής των εγγράφων σας
Ασφαλής κωδικοποίηση των ανεβασμένων αρχείων
Απλοποίηση της εταιρικών διαδικασιών χάρη σε άπαξ upload
Αυξημένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και καλλιέργεια εμπιστοσύνης χάρη στο πληροφοριακό εταιρικό προφίλ
Εξοικονόμηση εξόδων και προστασία του περιβάλλοντος χάρη στην εργασία άνευ χαρτιού και μελανιού

Δικτυωθείτε με επιτυχία με άλλες επιχειρήσεις!

Ως επιχείρηση ή γραφείο μεταφορών, παρουσιάζετε την επιχείρησή σας και μπορούν να σας εντοπίσουν καινούριοι ελκυστικοί εταιρικοί συνεργάτες.

Ως μεταφορική εταιρεία του κλάδου παραγωγής και εμπορίου, παίρνετε μία συγκεκριμένη ιδέα για ότι αφορά τον κλάδο τον μεταφορών και logistics επεκτείνοντας στο άψε σβήσε τον κύκλο προμηθευτών σας.

Feedback πελατών

 • Video: TIMOCOM Feedback πελατών πελάτης 1

  Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

  Το γραφείο μεταφορών Kellershon GmbH und Co. KG είναι πελάτης της TIMOCOM εδώ και πολλά χρόνια και έχει ήδη πειστεί για τη νέα λειτουργία upload / download για έγγραφα. Διότι: Η βιωσιμότητα στις επιχειρήσεις με έδρα το Lindlar της Γερμανίας γράφεται με κεφαλαία γράμματα. Φαξ και εκτυπωμένα email ανήκουν πλέον στο παρελθόν με την καινούρια λειτουργία.

 • Video: TIMOCOM Feedback πελατών πελάτης 2

  Josten International B.V.

  Η ολλανδική επιχείρηση Josten International B.V. είναι πελάτης της TIMOCOM εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια και σε θέματα επιχειρηματικής παρουσίασης ποντάρει στη νέα λειτουργία upload / download. Διότι: Με τη νέα λειτουργία μπορείτε να ανεβάσετε όχι μόνο έγγραφα, απαραίτητα για τις επιχειρηματικές συναλλαγές, αλλά παραδείγματος χάριν και εταιρικά λογότυπα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, θεωρεί ο διευθυντής Geert Josten.

 • Video: TIMOCOM Feedback πελατών πελάτης 3

  Dal Ferro Trasporti S.r.l.

  Η οικογενειακή επιχείρηση Dal Ferro Trasporti ιδρύθηκε το 1989 από το διαχειριστή Nereo Dal Ferro και έχει έδρα στην Ιταλία. Το ότι η ψηφιοποίηση στον κλάδο μεταφορών και logistics γίνεται ολοένα σημαντικότερη, είναι κάτι που το έχει καταλάβει κανείς από νωρίς. Γι' αυτό και ο Dal Ferro κατέστησε διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του έγγραφα προς λήψη. Ποιος είχε πρόσβαση σε αυτά, δεν ήταν γνωστό. Χάρη στη νέα λειτουργία upload / download της TIMOCOM, η επιχείρηση μπορεί πλέον να είναι πάντα σίγουρη, ότι μόνο οι χρήστες της TIMOCOM μπορούν να βλέπουν τα ανεβασμένα έγγραφα.

 • Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

  Το γραφείο μεταφορών Kellershon GmbH und Co. KG είναι πελάτης της TIMOCOM εδώ και πολλά χρόνια και έχει ήδη πειστεί για τη νέα λειτουργία upload / download για έγγραφα. Διότι: Η βιωσιμότητα στις επιχειρήσεις με έδρα το Lindlar της Γερμανίας γράφεται με κεφαλαία γράμματα. Φαξ και εκτυπωμένα email ανήκουν πλέον στο παρελθόν με την καινούρια λειτουργία.

 • Δοκιμάστε τώρα την TIMOCOM δωρεάν μέχρι και 4 εβδομάδες!

  Κατεβάστε εδώ το λογισμικό πρόσβασης TC Login.

  Προς Download

  „Μελλοντικά θα συνεργαζόμαστε μόνο με επιχειρήσεις που έχουν ανεβάσει έγγραφα στο εταιρικό προφίλ τους. Υπολογίζουμε, δηλαδή, σε μία φιλική προς το περιβάλλον εργασία – και τα φαξ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.“

  Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
  Willi Kellershohn
  Διεύθυνση
  TIMOCOM ID: 1262

  πελάτη ΤimoCom: Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG – TIMOCOM ID: 1262

  Πως θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία upload / download:

  Hosted in Germany – Ασφάλεια δεδομένων

  Χειριζόμαστε με μεγάλη ευαισθησία τα δεδομένα σας! Ως εκ τούτου, η TIMOCOM φέρει τη σφραγίδα ποιότητας „Hosted in Germany“. Τα δεδομένα των χρηστών μας διατηρούνται στη Γερμανία και, συνεπώς, υπόκεινται στο γερμανικό δίκαιο – και προ παντός στο γερμανικό δίκαιο περί προστασίας δεδομένων, ένα εκ των αυστηρότερων στην Ευρώπη.

  Η Εγκυκλοπαίδεια Mεταφορών – Απαντήσεις γύρω από το θέμα της μεταφοράς

  Συμφωνώ σε αυτά τα cookies για την ανάλυση, το εξατομικευμένο περιεχόμενο και τη διαφήμιση.