01.02.2017

Ο πάροχος υπηρεσιών logistics Militzer & Münch ποντάρει στην TimoCom

Ένωση όλων των κόσμων

(2)

Erkrath/Γερμανία, 01.02.2017 – Η TimoCom, η μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπης, δεν είναι γνωστή μόνο για την ένωση φορτίου και φορτηγού, αλλά και για τη διευκόλυνση των χρηστών της ως προς τα καινοτόμα δίκτυα και την ψηφιακή εργασία. Αυτά τα πλεονεκτήματα αξιοποιεί και ο διεθνής πάροχος υπηρεσιών logistics Militzer & Münch.

Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, ο πάροχος υπηρεσιών logistics Militzer & Münch δουλεύει με την TimoCom, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπης. „Έχουμε την TimoCom στο πλευρό μας, έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος μας στηρίζει στην καθημερινή μας εργασία με τις οδικές μεταφορές“, δηλώνει ο Tom Rosman, διαχειριστής της M&M Militzer & Münch GmbH. Έτσι, λοιπόν, το ίδιο το σύστημα διαχείρισης μεταφορών συνδέθηκε πρόσφατα με την πλατφόρμα μεταφορών, χάρη στη τεχνική διεπαφή TC Connect της TimoCom, ώστε οι προσφορές να μεταβιβάζονται πλέον αυτόματα στην υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών. „Χάρη στην ενσωμάτωση του λογισμικού διάθεσής μας, διαπιστώσαμε σε πολύ λίγο διάστημα όχι μόνο μία μεγάλη εξοικονομία  στο χρόνο, αλλά και μία διευκόλυνση των διαδικασιών εργασίας μας. Μία ακόμη βελτιστοποίηση για εμάς είναι η λειτουργία upload / download για έγγραφα στην πλατφόρμα μεταφορών. Προτρέπουμε όλους τους συνεργάτες μας να «ανεβάζουν» τα έγγραφα, που χρησιμοποιούν περισσότερο, ώστε να τα έχουμε πάντα πρόχειρα. Έτσι, γλιτώνουμε αρκετή εργασία, ενώ διευκολύνεται η ψηφιοποιημένη και προ πάντων άνευ χάρτου εργασία. Η συνειδητή χρήση των πόρων βιώνεται σε κάθε ένα από τα σημεία μας“, συνεχίζει ο Rosman.

Δίκτυα πέραν των συνόρων
Για τον πάροχο υπηρεσιών logistics με έδρα το Σαιν Γκάλλεν εργάζονται περίπου 2.000 συνεργάτες σε περίπου 100 υποκαταστήματά του σε περίπου 30 χώρες. Εκτός των δικών του υποκαταστημάτων, το τεράστιο δίκτυο Militzer & Münch αποτελείται, επίσης, από τους εκλεκτούς συνεργάτες, στους οποίους καταφεύγει η επιχείρηση κατά την ανάθεση των παραγγελιών. Έτσι, συναντώνται ένα σωρό γλώσσες και κουλτούρες. Για να ενωθούν όλες, η TimoCom δημιούργησε αποκλειστικά για την επιχείρηση μία κλειστή ομάδα χρηστών, με την οποία η ανάθεση των παραγγελιών και η ανταλλαγή πληροφοριών ελέγχεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αρχή είναι πολύ απλή: Τα μέλη της ομάδας ρυθμίζουν τις προσφορές τους, στις οποίες αρχικά έχουν πρόσβαση μόνο τα υποκαταστήματα Militzer & Münch. Με το πέρας μίας προκαθορισμένης προθεσμίας, αυτές γίνονται ορατές και στον κύκλο των εκλεκτών συνεργατών. Έτσι, η Militzer & Münch μπορεί να απεικονίσει το δικό της διεθνές επιχειρησιακό δίκτυο στην πλατφόρμα της TimoCom συνδέοντας μεταξύ τους όλους τους κόσμους.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου