Διάκριση για την υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων της TimoCom

Το TC Truck&Cargo® αποκτά τη σφραγίδα ποιότητας της BME

Κοινοποίηση σε ...
12.06.2015

Erkrath/Γερμανία, 12.06.2015 – Η κορυφαία στην Ευρώπη υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo® της TimoCom διακρίθηκε με τη σφραγίδα ποιότητας της BME για "μεταφορικές αγορές". Πρόκειται για το δεύτερο προϊόν της TimoCom που πιστοποιείται από την BMEnet GmbH, μία θυγατρική της BME (Γερμανική Ομοσπονδιακή Ένωση Διαχείρισης Αποθεμάτων, Προμηθειών και Διοικητικής Μέριμνας).

Κοινοποίηση σε ...

"Ως προς τη διάκριση από την BME χαιρόμαστε ιδιαίτερα, διότι αποδεικνύει ότι η υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo® της TimoCom κερδίζει όχι μόνο με την γκάμα των προσφορών, αλλά προ παντός με την ποιότητα. Ένας συνδυασμός μοναδικός στην αγορά για πλατφόρμες μεταφορών", δηλώνει ο Marcel Frings, Chief Representative της TimoCom. Καθώς η πλατφόρμα αγορών σποτ έχει απελευθερωθεί εδώ και λίγο καιρό και για τις επιχειρήσεις παραγωγής και τις εμπορικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, η υπεύθυνη για τη σφραγίδα ποιότητας εταιρεία BMEnet GmbH έλεγξε το TC Truck&Cargo® βάσει ενός αντικειμενικού και προκαθορισμένου καταλόγου κριτηρίων.

Το αποτέλεσμα ήταν το εξής: "Η υπηρεσία ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών TC Truck&Cargo® δίνει στους παρόχους μεταφορικών υπηρεσιών ή στους πελάτες πρόσθετες επιχειρηματικές ευκαιρίες, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση του αποθηκευτικού δυναμικού από τις μεταφορικές αγορές. Έτσι, αποφεύγονται τα δαπανηρά κενά δρομολόγια, ωφελώντας παράλληλα το περιβάλλον. Επιπλέον, το TC Truck&Cargo® διαθέτει πολλά πρόσθετα εργαλεία και έξυπνες πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν τους πελάτες στο καθημερινό έργο τους", αιτιολογεί η BMEnet GmbH.

Η TimoCom διπλά πιστοποιημένη

Με τη σφραγίδα ποιότητας για το TC Truck&Cargo®, η TimoCom Soft- und Hardware GmbH είναι πλέον μία διπλά διακεκριμένη εταιρεία στον κλάδο „Λογισμικό και Πλατφόρμα". Διότι μέχρι τώρα είχε ελεγχθεί το TC eBid®, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πανευρωπαϊκής προκήρυξης μεταφορών. Η πλατφόρμα αυτή φέρει ήδη από το 2010 τη σφραγίδα ποιότητας BME "Εμπορία φορτίων". Και εδώ η BME επισημαίνει την υψηλή αποδοτικότητα, την ευχρηστία και την αύξηση της διαφάνειας στην αγορά.

Σφραγίδα ποιότητας BMEnet: Ελεγμένα πρότυπα ποιότητας

Η σφραγίδα ποιότητας της BMEnet GmbH δίνεται σε ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και πλατφορμών για τη βελτιστοποίηση της αγοράς και των logistics. O έλεγχος βασίζεται σε τυποποιημένους και ουδέτερους καταλόγους κριτηρίων με σαφώς καθορισμένες αξιώσεις. Βάσει αυτού, αυξάνεται η διαφάνεια στην αγορά με την επιλογή συστημάτων λογισμικού. Οι χρήστες είναι σίγουροι ότι αποκτούν λογισμικό με ελεγμένα πρότυπα ποιότητας. Αντίθετα, οι βραβευμένοι πάροχοι μπορούν να αποδείξουν αξιόπιστα στους πελάτες τους την ποιότητα των προϊόντων τους.