Με σφραγίδα και υπογραφή.

Τονίστε την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά σας με τις σφραγίδες της TIMOCOM.

TIMOCOM ID TIMOCOM Cash Care TIMOCOM Green We Can
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA
„Η ταυτότητα TIMOCOM ID στην ιστοσελίδα μας δημιουργεί εμπιστοσύνη στους πελάτες μας - όπως και ένα σήμα ποιότητας. Χάρη σε αυτή έχουμε ήδη λάβει πολλές παραγγελίες".
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA

Είναι γεγονός: Όποιος μπορεί να δείχνει ότι είναι πελάτης της TIMOCOM, βρίσκει ευκολότερα νέους εμπορικούς συνεργάτες. Διότι στην αγορά μεταφορών ο αριθμός πελατών ισχύει πλέον - μεταφορικά - ως σφραγίδα ποιότητας. Ένας λόγος: Ως η μεγαλύτερη πλατφόρμα μεταφορών της Ευρώπης, η TIMOCOM προσπαθεί πολύ για την ασφάλεια και ελέγχει με ακρίβεια όλους τους πελάτες. Δείξτε την αξιοπιστία σας και τοποθετήστε την TIMOCOM ID σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας σας.

Πώς μπορώ να βάλω την TIMOCOM ID στην ιστοσελίδα μου;

Πολύ απλά: Καλέστε την υποστήριξη πελατών της TimoCom στο τηλέφωνο +49 211 88 26 88 26 και θα λάβετε ένα Email με τον κωδικό HTML για την προσωπική σας TIMOCOM ID.

Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.
Με τη σφραγίδα TIMOCOM CashCare στην ιστοσελίδα μας δίνουμε ένα σαφές σήμα, διότι σε περίπτωση ενός περιστατικού, η TIMOCOM φροντίζει για τα αιτήματά μας.
Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.

Εάν οι πληρωμές δεν καταβάλλονται, μπορεί να δημιουργηθούν γρήγορα επιπτώσεις, ικανές να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια σας την επιβίωση. Δε χρειάζεται όμως να φτάσετε εδώ: Με τη σφραγίδα TIMOCOM CashCare στηρίζετε τις απαιτήσεις πληρωμής σας.

Περισσότερα

Με την υπηρεσία είσπραξης τα χρήματά σας έχουν αξία!

Οι κακοπληρωτές αποτελούν κίνδυνο για κάθε επιχείρηση. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με κακοπληρωτές, ο δικηγόρος της TIMOCOM, Alexander Oebel, και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν δράση. Είναι όλη στην διάθεση τών TIMOCOM πελατών σε εξωδικαστική είσπραξη των οφειλών και μπόρεσαν να βοηθήσουν στην είσπραξη, για παράδειγμα, το 2015 το 89% όλων των περιπτώσεων. Το τμήμα είσπραξης χρεών της εταιρίας μας επιτελεί ταυτόχρονα και αποτρεπτικό ρόλο: τα «μαύρα πρόβατα» απωθούνται ευθύς εξαρχής από τους όρους χρήσης του λογισμικού μας και δεν αποπειρώνται καν να γίνουν συνδρομητές.

Από κοινού επιτυγχάνουμε το στόχο

 • Υπηρεσία είσπραξης χρεών, συσταθείσα το 2003 (με επίσημη άδεια).
 • Ικανότατη παροχή συμβουλών και υποστήριξη.
 • Εξυπηρέτηση από υπαλλήλους μας, φυσικούς ομιλητές της γλώσσας σας.
 • Συνεπής και ταχεία είσπραξη ανεξόφλητων απαιτήσεων.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία είσπραξής μας. Εκτός από το πάγιο τέλος των 15,00 €, η πληρωμή για τις υπηρεσίες είσπραξης αυξάνεται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας με ένα πριμ, το οποίο προσανατολίζεται στο γερμανικό νομοθετικό πλαίσιο της επιβολής τελών.

Συμφωνία για την ψηφιακή σφραγίδα TIMOCOM CashCare

 1. Η TIMOCOM διαθέτει δωρεάν στο δικαιούχο παροχών τη σφραγίδα TIMOCOM CashCare ως λογότυπο για τη χρήση σε τιμολόγια, οχλήσεις, υπογραφές Email ή ως κωδικό HTML για τη χρήση και προβολή στην ιστοσελίδα. Ο δικαιούχος παροχών μπορεί να είναι μόνο μία επιχείρηση/ένας επιχειρηματίας που βρίσκεται σε μόνιμη εμπορική σχέση με την TIMOCOM και διαθέτει μία ενεργή ταυτότητα TIMOCOM ID.
 2. Η σφραγίδα χρησιμεύει στην υποστήριξη της είσπραξης ανεξόφλητων απαιτήσεων, στοχεύοντας να επιταχύνει τη διαδικασία πληρωμής.
 3. Αυτή η συμφωνία ακυρώνεται, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση από πλευράς της TIMOCOM, στις εξής περιπτώσεις:
  1. Εάν η σφραγίδα δεν χρησιμοποιείται σωστά ή δεν απεικονίζεται υπό την συγκεκριμένη ακόλουθη μορφή.
  2. Εάν ο δικαιούχος παροχών χρησιμοποιεί λάθος ή τροποποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τον πηγαίο κώδικα.
  3. Εάν η σφραγίδα χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες ή σε έγγραφα, κατάλληλες(-α) να υποβαθμίσουν την ίδια την TIMOCOM και/ή τις υπηρεσίες της TIMOCOM, να παραβιάσουν δικαιώματα επί άυλων αγαθών της TIMOCOM, ή να παραβιάσουν τις νομοθετικές διατάξεις ή τους καλούς τρόπους.
 4. Εάν ο δικαιούχος παροχών παραβεί έναν από τους όρους του ψηφίου 3, η TIMOCOM επιφυλάσσεται ρητώς σχετικά με την προβολή ανάλογων αξιώσεων αποζημίωσης.
 5. Τα συμβαλλόμενα μέρη έχουν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα καταγγελίας αυτής της συμφωνίας, χωρίς να δηλώσουν τους λόγους, κάθε 15, καθώς και στο τέλος κάθε μήνα. Το δικαίωμα χρήσης λήγει πάντως με τη λήξη της εμπορικής σχέσης μεταξύ του δικαιούχου παροχών και της TIMOCOM.

Προσθέστε απλά τη σφραγίδα στα εταιρικά έγγραφα επικοινωνίας σας

 • Δώστε στις αξιώσεις πληρωμών σας περισσότερη έμφαση.
 • Επωφεληθείτε της διεθνούς διαχείρισης απαιτήσεων της TIMOCOM.
 • Κερδίστε από τη διεθνή ικανότητα, ταχύτητα και αποτελεσματική εκτέλεση.
 • Αδράξτε την ευκαιρία για ένα άνω του μέσου όρου ποσοστό επιτυχίας πάνω από 87%1,2.
 1. Με ανάθεση στην υπηρεσία είσπραξης TIMOCOM CashCare
 2. Για σύγκριση: το προδικαστικό ποσοστό επιτυχίας των εισπρακτικών εταιριών κυμαίνεται κατά μέσο όρο επάνω από 50% (www.inkasso.de)
Βάλετε σημάδι στην ιστοσελίδα σας με την σφραγίδα μας!

Κάνετε copy τον κωδικό HTML στην κατάλληλη θέση της ιστοσελίδας σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με τον υπέυθυνο της ιστοσελίδας.

TIMOCOM Cash Care
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG
„Η Green Logistics έχει εντωμεταξύ αποκτήσει στρατηγική σημασία για τις επιχειρήσεις και έχει γίνει θέμα ανταγωνιστικότητας. Με τη σφραγίδα ‚Green we can‘ δείχνω δημοσίως ότι κινούμαστε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.“
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG

Πελάτης της TIMOCOM; Εξαιρετικά!

Διότι ως πελάτης της TIMOCOM δείχνετε ήδη ότι λειτουργείτε με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Χάρη στην πλατφόρμα μεταφορών μας, αποφεύγετε ήδη από την πρώτη χρήση άσκοπα και επιζήμια για το περιβάλλον κενά δρομολόγια.

Και αυτό μπορείτε να το αποδείξετε και εγγράφως! Δείξτε στους πελάτες σας ότι είστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης όχι μόνο στον τομέα των logistics, αλλά και στο περιβάλλον.

Περισσότερα

Συμφωνία για τη σφραγίδα „Green we can“ της TIMOCOM

Μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο „Green we can“ της TIMOCOM στην ιστοσελίδα σας, σφραγίζοντας έτσι την περιβαλλοντική συμβατότητά σας. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον εγκεκριμένο από την TIMOCOM πηγαίο κωδικό HTML στην ιστοσελίδα σας, πρέπει να συμφωνήσετε με την κάτωθι συμφωνία.

 • Η TIMOCOM διαθέτει δωρεάν στο δικαιούχο παροχών τον κωδικό HTML για τη σφραγίδα „Green we can“. Ο δικαιούχος παροχών έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει και να την προβάλλει στην ιστοσελίδα του.
 • Η σφραγίδα „Green we can“ χρησιμεύει στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης και στοχεύει στην προώθηση της ζήτησης των οικολογικών προϊόντων.
 • Αυτή η συμφωνία ακυρώνεται, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση από πλευράς της TIMOCOM, στις εξής περιπτώσεις:
  1. Εάν η σφραγίδα „Green we can“ δεν χρησιμοποιείται σωστά ή δεν απεικονίζεται υπό την συγκεκριμένη ακόλουθη μορφή.
  2. Εάν ο δικαιούχος παροχών χρησιμοποιεί λάθος ή τροποποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τον πηγαίο κώδικα.
  3. Εάν η σφραγίδα „Green we can“ χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες, ικανές να υποβαθμίσουν την ίδια την TIMOCOM και/ή τις υπηρεσίες της TIMOCOM, να παραβιάσουν δικαιώματα επί άυλων αγαθών της TIMOCOM, ή να παραβιάσουν τις νομοθετικές διατάξεις ή τους καλούς τρόπους.
 • Εάν ο δικαιούχος παροχών παραβεί έναν από τους όρους του ψηφίου 3, η TIMOCOM επιφυλάσσεται ρητώς σχετικά με την προβολή ανάλογων αξιώσεων αποζημίωσης.
 • Τα συμβαλλόμενα μέρη έχουν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα καταγγελίας αυτής της συμφωνίας, χωρίς να δηλώσουν τους λόγους, κάθε 15, καθώς και στο τέλος κάθε μήνα.
Τοποθετήστε τώρα αμέσως την περιβαλλοντική σφραγίδα „Green we can“ στην ιστοσελίδα σας!

Κάνετε copy τον κωδικό HTML στην κατάλληλη θέση της ιστοσελίδας σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με τον υπέυθυνο της ιστοσελίδας.

TIMOCOM Green We Can
top