skip navigation

Αν είστε εσείς ικανοποιημένοι, είμαστε και εμείς

Προσφέρουμε στους εργαζόμενους την ευκαιρία να συμβάλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη μίας αναπτυσσόμενης εταιρείας, σημειώνοντας έτσι και οι ίδιοι σημαντικά βήματα στην εξέλιξή τους. Η δέσμευση, το κίνητρο και η ετοιμότητα εργασίας ανταμείβονται μέσω μίας προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης, καθώς και εκτίμησης. Εμείς είμαστε ένας αξιόπιστος εργοδότης. Παρέχουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο χρησιμοποιείται μια κουλτούρα ανατροφοδότησης και αντιμετώπισης σφαλμάτων, για να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Για να τονίσουμε τη θετική και διαφορετική εργασιακή μας ατμόσφαιρα: Διαφορετικές κουλτούρες, προελεύσεις και βιογραφικά οδηγούν σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό προοπτικών, τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Κάθε μέρα δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο κάθε εργαζόμενος θα χαίρεται να έρχεται στη δουλειά, θα αισθάνεται άνετα και θα μπορεί να εξελιχθεί.

Τα ταλέντα πρέπει να προωθηθούν. Επομένως, σε κάθε τμήμα αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική και επαγγελματική μετεκπαίδευση, είτε μέσω προσωπικής καθοδήγησης, ημερήσιων / εβδομαδιαίων σεμιναρίων ή ολοκληρωμένων σπουδών.

Σκεφτόμαστε ήδη σήμερα το αύριο και σας υποστηρίζουμε με κεφαλαιουχικές παροχές και με μία επιχορήγηση για εταιρικά συνταξιοδοτικά προγράμματα. Επιπλέον υπάρχει μια επιδότηση για τα έξοδα ηλεκτρικού ρεύματος, ένας 13ος μηνιαίος μισθός και πολλές εκπτώσεις σε γνωστά προϊόντα και υπηρεσίες.

Το ελαστικό ωράριο, το γραφείο στο σπίτι και στο κινητό είναι συμβατά με τις εταιρικές συνθήκες; Μετά έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την καθημερινή σας εργασία στις ατομικές ανάγκες.

Προσφέρουμε διάφορες δράσεις υγείας και εκδηλώσεις μετά την εργασία, διότι η υγεία και η ευημερία των εργαζομένων μας είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς.

Με το εταιρικό σας laptop‐ και ενδεχομένως και το εταιρικό κινητό τηλέφωνο‐ είστε πάντα ενήμεροι ανεξαρτήτως τοποθεσίας. Στα γραφεία μας επικρατεί μία μόνιμα ευχάριστη θερμοκρασία δωματίου χάρη στη γεωθερμική τεχνολογία.

Είτε πρόκειται για το TIMOCOM BarCamp, το Οκτόμπερφεστ [τη γιορτή μπύρας], το Καρναβάλι ή το ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι, ‐, ανταλλάσσουμε συνεχώς απόψεις και γιορτάζουμε μαζί την επιχειρηματική μας επιτυχία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε διαρκώς για πάρκινγκ, καθώς μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στους χώρους στάθμευσης της εταιρείας.

Μια επιλογή από φρέσκα πιάτα, μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα και μια φιλόξενη ταράτσα ‐ είναι αυτό που μοιάζει με ένα κανονικό μεσημεριανό διάλειμμα στο εστιατόριο "Timo´s Esszimmer".

Πίνετε καθημερινά όσο νερό θέλετε. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλους τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού, οι οποίοι μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν τις διάφορες μηχανές.

Οι χρήστες των λεωφορείων και τρένων να θυμάστε: Υπάρχει έκπτωση στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, με την οποία μπορείτε να κυκλοφορείτε εύκολα και οικονομικά.

Τα πολύχρωμα fatboys, οι σύγχρονες γωνιές brainstorming, καθώς και το κοντινό Neandertal σάς προσκαλούν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Και αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορεί να σας έρθουν εδώ οι καλύτερες ιδέες.

Συνιστάται από υπαλλήλους

»TOP Company«

Διαβάστε εδώ πώς τα έχει πάει η TIMOCOM ως εργοδότης.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Κάντε μια αίτηση και ελάτε σε μας!

Κάντε την αίτηση online

Έχετε απορίες; Η ομάδα ανθρωπίνων πόρων μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Σύνοψη ­διοργανώσεων

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τέλεια. Στην TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος

Τα επόμενα γεγονότα μας είναι προς το παρόν άγνωστα. Μόλις προγραμματιστούν, θα σας ενημερώσουμε στην επισκόπηση διοργανώσεων.

Μπορείτε όμως να μας στείλετε ψηφιακά ανά πάσα στιγμή Η αίτηση σας – με δική σας πρωτοβουλία ή στις ελεύθερες προσφορές θέσεων εργασίας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Η TIMOCOM στο Social Web

Facebook Logo
top