skip navigation

Τα διάφορα τμήματα στη TIMOCOM

Ως επαγγελματίας, νέος επαγγελματίας, καθώς και ως απόφοιτος μετά από το πανεπιστήμιο ή με την πρώτη επαγγελματική εμπειρία, μπορείτε να ξεκινήσετε στα διάφορα τμήματά μας. Αναζητούμε συνεχώς υποστήριξη στους διάφορους τομείς της εταιρείας. Ποιοι είναι αυτοί οι τομείς και τις ακριβώς μπορείτε να περιμένετε από αυτούς, θα το μάθετε εδώ.

IT

Στην πλήρη ανάπτυξη των εσωτερικών υπηρεσιών μας, εκμεταλλευόμαστε το σύνολο της διαδικασίας σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης προϊόντων: Στρατηγική ιδέα, επαγγελματική ανάπτυξη, τεχνική αρχιτεκτονική, υλοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής, διασφάλιση ποιότητας, λειτουργία και βιώσιμη υποστήριξη. Μετά από όλα, η δουλειά μας δεν σταματά μετά την κυκλοφορία - παρακολουθούμε την επιτυχία του προϊόντος, αναλύουμε την αγορά και λαμβάνουμε άμεση ανάδραση από τους πελάτες μας για να παραδώσουμε ακριβώς αυτό που περιμένουμε. Είμαστε υπεύθυνοι για όλους τους κλάδους της πληροφορικής - και αυτό μας κάνει να το διασκεδάζουμε καθημερινά.

Τρέχουσες κενές θέσεις στην πληροφορική

"Στη TIMOCOM, δεν δουλεύουμε μόνο σε κάποια εφαρμογή. Προσπαθούμε να ψηφιοποιήσουμε την εφοδιαστική αλυσίδα των μεταφορών. Ακόλουθο αυτόν τον στόχο στη διαχείριση προϊόντων, όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου. Και είμαι βέβαιος: μαζί θα το πετύχουμε."

Philipp, Portfolio Manager

Marketing

Ως ειδικοί επικοινωνίας, είμαστε υπεύθυνοι για τη στρατηγική και λειτουργική διαχείριση της μάρκας TIMOCOM τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Για την αναγνώριση της εταιρείας και των προϊόντων μας πανευρωπαϊκά, μεταξύ όλων των στοχοποιμένων ομάδων, είναι ένα μεγάλο καθήκον που μας ωθεί καθημερινά. Η πλατφόρμα μεταφοράς TIMOCOM κυκλοφορεί στην αγορά σε 46 ευρωπαϊκές χώρες και σε 24 ευρωπαϊκές γλώσσες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Έχουμε όλους τους ειδικούς εδώ - Communications, MME, Design, Social Media, Media Buying, Web Development και Project Management. Για τις κορυφαίες αγορές υπάρχουν και Manager χωρών οι οποίοι ελέγχουν τα μέτρα μάρκετινγκ που ισχύουν για κάθε χώρα.

Τρέχουσες κενές θέσεις Marketing

"Το πιο cool πράγμα στη δουλειά μου είναι σαφώς οι άνθρωποι! Σηκώνομαι κάθε πρωί για να υποστηρίξω τους φίλους και τους συναδέλφους μου, γιατί πιστεύω στην αφοσίωση και τη συνοχή μιας εταιρείας. Παντού μπορείτε να οικονομείστε τα χρήματα σας, αλλά να γνωρίζετε γιατί και για ποιον κάνετε τη δουλειά σας είναι το πιο σημαντικό. "

Christos, Manager Marketing Investment

Sales & Customer Success

Χωρίς πελάτες δεν υπάρχουν πωλήσεις. Από αυτή την απλή αρχή δημιουργήσαμε τη διανομή μας υψηλής ποιότητας, η οποία δεν αποτελεί μόνο την αιχμή της διεθνούς απόκτησης νέων πελατών, αλλά αποτελεί επίσης αξιόπιστο συνεργάτη για τους χρήστες της πλατφόρμας μας. Στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, προ- και μετά την πώληση, διασφαλίζουμε ότι οι νέοι πελάτες γίνονται μακροπρόθεσμα μέλη του ψηφιακού μας δικτύου. Επιπλέον, το Key Account Management διατίθεται στους μεγάλους πελάτες μας από τον τομέα Logistics, ενώ το τμήμα Trade & Industry είναι το κεντρικό σημείο επαφής για τις εταιρείες παραγωγής και εμπορίας. Η υποστήριξη των διασυνδέσεων για τα συστήματα τηλεματικής και διαχείρισης μεταφορών στρογγυλοποιεί άριστα την υπηρεσία για όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη μεταφορά. Και για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ασφάλεια για όλους τους πελάτες και τους πιθανούς νέους πελάτες, οι αντίστοιχοι ειδικοί μας εργάζονται καθημερινά.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας στο τμήμα Sales & Customer Success

"Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις όταν λειτουργεί κάτι και η ομάδα το απολαμβάνει. Επιπλέον, έχουμε ακόμα αρκετό χώρο για πλάκες, κάτι που είναι επίσης σημαντικό - δεν είμαστε ρομπότ. Και είναι τόσο ωραίο, όταν όλοι έχουν τις επιτυχίες τους και είναι επίσης πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να ξεπερνούν τους εαυτούς τους ».

Sonja, Head of Customer Service & Sales Support

Human Resources

Στο τμήμα πρόσληψη δυναμικού, φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε ενεργά την επιτυχία της εταιρείας ως στρατηγικού εταίρου. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως εστιάζοντας στους τομείς της στρατηγικής του προσωπικού δράσης, του branding του εργοδότη, της πρόσληψης δυναμικού και της ανάπτυξης ταλέντων. Δημιουργούμε επίσης προστιθέμενη αξία για τους υπαλλήλους και τους αιτούντες, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

Τρέχουσες κενές θέσεις Human Resources

"Απολαμβάνω να είμαι εδώ για κάθε υπάλληλο και χαίρομαι που βλέπω αν αισθάνονται άνετα και απολαμβάνουν να έρχονται στην δουλειά. Είναι επίσης συναρπαστικό να συμμετέχετε σε Projects που συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη ευημερία και ικανοποίηση των εργαζομένων. Επιπλέον, θεωρώ πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθώ τις διάφορες εξελίξεις. Η ιστορία κάθε υπαλλήλου είναι αυτό που κάνει τη δουλειά τόσο ενδιαφέρουσα ».

Tanja, HR Development & Trainees

General Management

Η TIMOCOM είναι μια μικρομεσαία εταιρεία με ιδιοκτήτη, όπου διατηρούμε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Έτσι δεν είναι ασυνήθιστο η οικογένεια να κάθεται χαλαρά στο μεσημεριανό γεύμα μεταξύ όλων των εργαζομένων. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτό το στενό κύκλο ανήκουν συζητήσεις και αποφάσεις σχετικά με στις καθημερινές επιχειρήσεις. Το τμήμα εταιρικής ανάπτυξης υποστηρίζει αυτό σε στρατηγικό επίπεδο. Εκτός από όλα τα σημαντικά εταιρικά θέματα, η διοίκησή μας θέλη τον καθένα από εμάς να αισθάνεται άνετα και ευτυχής.

Τρέχουσες κενές θέσεις General Management

"Κάθε μέρα είναι διαφορετική και ως εκ τούτου δεν είναι ποτέ βαρετό. Η ευρεία συνεργασία με όλα τα τμήματα είναι απλά φανταστικά. Κατά τη διάρκεια του έτους, έρχομαι σε επαφή με σχεδόν κάθε υπάλληλο. Αυτό που με συναρπάζει ξανά και ξανά είναι ότι από τη μία πλευρά οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά ταυτόχρονα τόσο μοναδικά χρήσιμοι. Κάθε μέρα έχω μικρές και μεγάλες επιτυχημένες εμπειρίες που μου δίνουν κίνητρα. "

Sarah, Assistant to the Management Board

Finance

Στα oικονομικά, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα και περιλαμβάνουν τους τομείς της λογιστικής, της χρηματοδότησης, του ελέγχου και της διαχείρισης κινδύνων. Η έμφαση στη λογιστική αφορά την κατάρτιση μηνιαίων και ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για διάφορες εταιρείες. Η τιμολόγηση συμβάσεων είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος του τμήματος. Στο τμήμα Controlling προετοιμάζουμε τον εταιρικό σχεδιασμό και τις σημαντικές εκθέσεις για την εταιρική διαχείριση. Το μερικό τμήμα του Finance διαχειρίζεται τη διαχείριση ρευστότητας και κινδύνου και παρακολουθεί και αξιολογεί τους κινδύνους σε επίπεδο υπηρεσιών και επιχειρήσεων και προωθεί μέτρα ελαχιστοποίησης κινδύνου.

Τρέχουσες κενές θέσεις Finance

"Φροντίζουμε για όλα όσα σχετίζονται με τις πληρωμές. Οι συνάδελφοί μου έχουν γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και εργαζόμαστε μαζί για δημιουργικές λύσεις. Συχνά κάνουμε κάτι μαζί μετά από τη δουλειά. Δουλεύω με ένα χαμόγελο, γιατί συναντώ φίλους εκεί και έχω συναρπαστικά καθήκοντα. "

Vitus, Controller

Συνιστάται από υπαλλήλους

»TOP Company«

Διαβάστε εδώ πώς τα έχει πάει η TIMOCOM ως εργοδότης.

Στην TIMOCOM μπορείτε να φτιάξετε όνομα.

Ειδική εκτύπωση TIMOCOM JavaMagazin 16 - Philip Stroh και Martin Hermes

Παράδειγμα:
Το άρθρο "Apache Cassandra στη χρήση έργου" στο περιοδικό Java από τους προγραμματιστές μας Martin Hermes και Philip Stroh.

Λήψη άρθρου (PDF, 6,6 MB)

Ειδική εκτύπωση TIMOCOM JavaMagazin 9-17 - Hendrik Brinkmann και Philip Stroh

Παράδειγμα:
Το άρθρο "Ο αγωγός ως κώδικας με Jenkins 2 - η πρακτική γωνία" στο περιοδικό Java από τους προγραμματιστές μας Hendrik Brinkmann και Philip Stroh.

Λήψη άρθρου (PDF, 1,8 MB)

Ειδική εκτύπωση TIMOCOM JavaMagazin 16 - Philip Stroh και Martin Hermes

Παράδειγμα:
Το άρθρο «Το οικοσύστημα JavaScript - Τα σημαντικότερα εργαλεία, οι τάσεις και τα πλαίσια» στο περιοδικό Java από τον προγραμματιστή μας Philip Stroh.

Λήψη άρθρου (PDF, 6,6 MB)

Ακούγεται ενδιαφέρον; Κάντε μια αίτηση και ελάτε σε μας!

Κάντε την αίτηση online

Έχετε απορίες; Η ομάδα ανθρωπίνων πόρων μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Σύνοψη ­διοργανώσεων

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τίποτα καλύτερο από αυτό. Στη TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος

Τα επόμενα γεγονότα μας είναι προς το παρόν άγνωστα. Μόλις προγραμματιστούν, θα σας ενημερώσουμε στην επισκόπηση διοργανώσεων.

Μπορείτε όμως να μας στείλετε ψηφιακά ανά πάσα στιγμή Η αίτηση σας – με δική σας πρωτοβουλία ή στις ελεύθερες προσφορές θέσεων εργασίας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

top