skip navigation

Κάνε την αποφοίτησή σας για μια βέλτιστη αρχή

Για μαθητές

Τελείωσες το σχολείο και αρχίζει η επαγγελματική σου ζωή. Σας συνοδεύουμε στο συναρπαστικό μονοπάτι του επαγγελματικό κόσμο και βεβαιωθείτε ότι θα μάθετε όλες τις τεχνικές γνώσεις και προσωπικές δεξιότητες που χρειάζεστε για την εκπαίδευσή σας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για μας να νιώθετε άνετα ανά πάσα στιγμή και να αναπτύξετε τον εαυτό σας περαιτέρω. Αυτό σημαίνει το εξής: Ο εκπαιδευτής σας και ο προιστάμενος σας για την επαγγελματική κατάρτιση, έχουν πάντα ένα ανοιχτό αυτί για εσάς και μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά ήδη στην αρχή και να στηρίξετε την ομάδα σας.

Εδώ θα βρείτε της θέσης για μαθητευόμενους μας. Απλά ρίξτε μια ματιά. Αν δεν έχουμε κενές θέσεις για μαθητευόμενους, τότε φυσικά έχουμε πάντα την πρωτοβουλία!

Success Story: Από μαθητευόμενος σε μια μόνιμη θέση ως προγραμματιστής λογισμικού

Οι δυνατότητες εξέλιξής­σας

Success Story: Από μαθητευόμενος σε μια μόνιμη θέση ως προγραμματιστής λογισμικού

Ο Marcel ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σύντομη εκπαίδευση του σε εμάς ως προγραμματιστής λογισμικού. Τώρα, έχει ολοκλήρωσε κάτι καλύτερο με το πολυπόθητο πτυχίο Bachelor of Science στην Επιχειρηματική Πληροφορική, ενώ εργάστηκε ως προγραμματιστής λογισμικού στο τμήμα πληροφορικής. "Ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις. Αυτός είναι ο λόγος για μένα να παραμείνω συντονισμένος μετά την εκπαίδευση μου και να εξελιχθώ περαιτέρω. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την προσωπική και οικονομική υποστήριξη της TIMOCOM."

Για φοιτητές, εργαζόμενους φοιτητές και μαθητές

Βρίσκεστε στη μέση των σπουδών σας και αναζητάτε πρόσθετη πρακτική εμπειρία ή έχετε ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές σας; Κάντε αίτηση σε μας. Ψάχνουμε για προσωπικότητες και όχι για ολοκληρωμένη καριέρα. Πολύ περισσότερο, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα συναρπαστική πρόκληση στο βιογραφικό σας. Ανυπομονούμε να πάμε τον δρόμο μαζί σας.

Ψάχνουμε για αποφοίτους από τα παρακάτω θέματα ή μια συγκρίσιμη εκπαίδευση στην ανάπτυξη λογισμικού:

  • Aποφοίτους Πληροφορικής ή Επιχειρησιακής Πληροφορικής
  • Aποφοίτους μαθηματικών
  • Aποφοίτους

Μελέτη οικονομικών (για παράδειγμα, με επίκεντρο τη χρηματοδότηση, το προσωπικό ή τη διοργάνωση εκδηλώσεων)

Εάν δεν διαθέτουμε επί του παρόντος κενές θέσεις για πρακτική άσκηση ή χώρο εργασίας, τότε φυσικά θα πρέπει να είστε εσείς ενεργός!

Οι δυνατότητες εξέλιξής­σας

Κάνουμε πολλά για τους συναδέλφους μας - αυτό γίνεται εκτός της εταιρείας. Για παράδειγμα το περιοδικό IHK, με σύνθημα το «Ελκυστικός είναι εκείνος που ασχολείται με τις ανάγκες των συνεργατών» ενημέρωσε για τις δυνατότητες εξέλιξης στην TIMOCOM και για τις μεμονωμένες δυνατότητες προώθησης των συνεργατών μας. Η Jana, η Vanessa, o Marcel και o Stefan είναι τέσσερα από πολλά επιτυχημένα παραδείγματα. Ενδιαφέρεστε; Τότε ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας σε εμάς και κάντε την αίτηση τώρα!

Συνιστάται από υπαλλήλους

»TOP Company«

Διαβάστε εδώ πώς τα έχει πάει η TIMOCOM ως εργοδότης.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Κάντε μια αίτηση και ελάτε σε μας!

Κάντε τήν αίτηση online

Έχετε απορίες; Η ομάδα ανθρωπίνων πόρων μας είναι στη διάθεσή σας:

+49 211 88 26 40 19

Σύνοψη ­διοργανώσεων

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε; Τίποτα καλύτερο από αυτό. Στη TIMOCOM είμαστε φίλοι των άμεσων, προσωπικών συνομιλιών σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Γι 'αυτό προσβλέπουμε σε μια ενδιαφέρουσα επαφή μαζί σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις - ζωντανές και έγχρωμες.

Event Διάστημα Πόλη Τύπος

Τα επόμενα γεγονότα μας είναι προς το παρόν άγνωστα. Μόλις προγραμματιστούν, θα σας ενημερώσουμε στην επισκόπηση διοργανώσεων.

Μπορείτε όμως να μας στείλετε ψηφιακά ανά πάσα στιγμή Η αίτηση σας – με δική σας πρωτοβουλία ή στις ελεύθερες προσφορές θέσεων εργασίας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

top